2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام عزیزم دخترمن شش سال ونیمه .سینه هاش جوانه زده دکترغددبردم عکس مچ دست دید گفت سن استخوانیش حدود1 ...

سلام سنتر جان نگران نباش ولی حتما پیگیری کن که اگر لازم باشه اقدامات لازم رو انجام بدی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تارا جون خدا دخترتون رو حفظ کنه یه سؤال داشتم شما برای دخترت اقدام درمانی انجام دادی یا گذاشتی ...

نه عزیزم اقدامی انجام ندادیم.راستش نگرانیهام خیلی بی مورد بود.دخترم سر موقع پریود شد و قدش هم ماشاالله از من خیلی بلندتر شد. 

همه اونایی که یه زمان اینجا دغدغه پریود شدن و رشد دختراشونو داشتن ، الان بچه هاشون دیگه فک کنم دبیرستانی باشن !! 

واقعا که این غافله عمر عجب میگذرد .... 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
سلاممممم چکاوک جون دختر من متولد 29 فروردین 81 هستش یک سال و نیم پیش در عرض دو سه ماه میمیاش داشت سف ...

سلام خانم doodi

ببخشيد خيلي وقت از پست شما ميگذره ميخواستم بدونم شما از اين امپول رشد نوردليت براي دخترتون استفاده كرديد افزايش قد دخترتون كامل ديدين يعني ميخوام بدونم همون كارايي امپول خارجي رو داره

الان خارجي شده دو ميليون و دويست

ولي همين نوردليت ايراني يك ميليون شده

خواستم راهنماييم كنيد ممنونم

به به اینجا هم که وضعش خرابه و خالی از سکنه 

دلم براتون تنگولیده دوستای قدیمی 

دیگه بچه ها حسابی بزرگ شدن ولی حیف که نیستید دیگه 

۲۹ مرداد دخترم تولدشه تولد ۱۶ سالگیش 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مریم جان همونطور که گفتم دکتر رزاقی آذر و دکتر طالع که باهم کار میکنند هر دو جلوگیری از بلوغ رو غیر ...

سلام عزیزم دکتر نگفت چه ورزشهایی انجام بده برای افزایش قد؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
2810