2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
وقتی این تاپیک رو شروع کردم دخترم ده سالش بود و کلاس چهارم.الان کلاس دهمه و شانزده سالشه. سارا جان د ...

آخی سن بلوغش رو پشت سر گذاشت بسلامتی

ان شالله موفق باشه

خدایا نمیگویم دستم را بگیر چون همیشه گرفته ای...رها نکن🤲🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از ظاهر شدن علایم بلوغ بیشتر بچه‌ها ادامه مسیر رو خیلی طبیعی  طی چند سال طی میکنن و ممکنه بعضی بچه‌ها هم این مسیر رو سریعتر جلو برن که طبیعتا اگر سنشون کم باشه(زیر هشت سال) یا قد کوتاه باشند و یا وزنشون زیاد باشه حتما باید تحت نظر دکتر غدد اطفال باشن که اقدامات لازم براشون انجام بشه.

دخترمن شش سال وسه ماه داره تازه متوجه شدم سینه چپش متورم وسفت ودزدناک شده خیلی میترسم نکنه بلوغ زودر ...

سنتر عزیز برای اینکه نگرانیت رفع بشه حتما به متخصص غدد اطفال مراجعه کن. عکس مچ دست میده که سن استخوانی رو متوجه بشه.اگر سن استخوانی از سن تقویمی بیشتر باشه اقدامات بعدی رو انجام میدن. اگر ترشح داره هم سونو تخم دان و رحم مینویسه که ببینه بزرگ شدن یا هنوز بچگانه هستن.

دخترای  شما  چند  سال  بعد  از  رشد  سینه  و موهای  زاید  پریود  شدن؟ لطف  میکنین  بگین

تیکرتولدمه 😂لطفاهرکی امضامودیدیه صلوات برای اینکه  هرچه سریعتر به ارزوم برسم بفرسته  ممنونم

اهان  قبل  از  پریودشون  ترشح  هم  داشتن  چند  وقت  بعدش  پریود  شدن  ممنون  از  اینکه  جواب  میدی

تیکرتولدمه 😂لطفاهرکی امضامودیدیه صلوات برای اینکه  هرچه سریعتر به ارزوم برسم بفرسته  ممنونم
2810