2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
فروش فوق العاده پکیج های ربات کوچولوی من ، روبووار ، کیتاروبو ، سنسوروبو به مناسبت عید سعید غدیر با تخفیف استثنایی و مدت محدود ، خرید از طریق لینک زیر:
http://www.takhfix.com/Default.aspx?ID=613
برای اطلاعات بیشتر:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=509685
www.aradrobo-tehran.niloblog.com
www.aradrobo_tehran.niloblog.com
"همه میتوانند روبات بسازند"..."روباتیک را آسان بیاموزیم"...
منم معتقدم کلاس های مختلط بد نیست، حالا هر حی از وقتی بحه ها کوحک ترن خوب بهتر. به هر حال باید یاد بکیرن که حطوری با جنس مخالف در ارتباط باشن. من خودم سعی کردم همیشه موقعی که دارم با دختری صحبت میکنم حرف از جنسیت نزنم . به قول مریم جون یه حس رقابت هم بینشون میافته و جالبه.
برای خودم جالب بود که اینجا هم سعی میکنن یه جورایی دختر بودن و بسر بودن معنی داشته باشه. مثلا بحه ها هر کدام تو مدرسه یه یار فسقلی از مهد کودک دارن که دو روز تو هفته باید برن تو کلاس اونها و بهشون اموزش بدن. حالا هر کی دختره یارش هم دختره و همین طور در مورد بسر ها. یا معمولا زنک های تفریح با هم نمیرن ، یا زنک های ورزش اکر بازی دسته جمعی نکنن با هم بازی نمیکنن.
البته به نظرم تمام این مختلط بودن ها باید از قبل تو ذهن بحه جا افتاده باشه وکرنه الان که تو اوج بحران بلوغ هستن یهو برن این کلاس ها به نظرم جالب نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه تجربه دارم.
اون دخترهایی که تو این سنها با پسرهای محرم یا مطمئن مثل دایی و عمو ارتباط دارن که سنشونم یه جوری باشه که با هم ارتباط خوب و سالمی داشته باشن خیلی عالیه. مامان من همیشه دوستامون که �سر بچه داشتنو انتخاب میکرد برای ارتباط بیشتر..البته مشکل دارم توش داشت که یاد گرفته بودم باهاشون ارتباط نداشته باشم........ولی ارتباط خانواگی (مطمئنش)خیلی به ارضا شدن این غریزه ها کمک میکنه...حالا اگر خونواده درجه اول باشه که چه بهتر
مریم جون منظورتو درست متوجه نشدم یعنی میگی اگه دختر تو سن بلوغ بادایی جوونش رابطه ی دوستی داشته باشه دیگه گرایش به جنس مخالف پیدا نمیکنه؟ این منظورته؟
روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمیشود ، چرا که فقط
در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم . . .
گلابتون فکر کنم یه مقدار موضوعیه که کتبی مطرح میشه بد برداشت میشه...منظورم این دخترهایی که تو سن بلوغ برادر یا دایی یا عمو حتی پسر خاله ....دارن تو این ارتباطهای خانوادگی با هم هستن .انگار اونها کمک میکنن به ارتباطی مثل پدر و دختر....و بچه ها تو این سن از اینکه تونستن با این آدمها ارتباط داشته باشن اعتماد به نفس میگیرن. امیدوارم منظورمو تونسته باشم بیان کنم
سلام خانوما . مریم جون اتفاقا اسم دختر منم درسا هستش .
یه سوال .
میخوام دخترمو بذارم کلاس خصوصی ریاضی . منتها معلمه میگه که توی کلاسش فقط هفت تا پسر هستند و شاگرد جدید قبول نمیکنه . اما اگه بخواهیم میتونه با این پسرها بره سر کلاس . به نظرتون چکار کنم . بفرستمش یا نه ....
راستی دختر من متولد 81 و کلاس پنجمه ...
شروع رژيم 18 آذر .  71.600 ، 71.400
گلابتون جون ....
مشاور به شوهر من میگفت که توی این سن دقیقا" نقش یه دوست پسر رو برای دخترتون بازی کنید .
باهاش تنهایی برید پارک
دستش رو بگیرید . بهش بگید که خیلی دوستش دارید ...
این جوری بچه یه جوری این حسش ارضا میشه و دیگه دنبال این نیست که یکی دیگه بخواد این کارها رو براش بکنه .
مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها

عکسها همراه با دستور - موضوع شماره 2: ژله انار
عکساهای موضوع شماره 2 در صفحه 13
لطفا بیاین و رای بدین
ممنونیممممممم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=13&msg=ok

خدای مهربونم دوستت دارم
مونا جون دقیقا درسته . ولی خوب چون بعضی پدرها نمیتونن این نقشو کامل اجرا کنن. میشه نیروی کمکی گرفت.مونا جون نمیدونم اگه فکر میکنی دختروتون جنبه اشو داره چرا که نه؟؟؟اگر میبنی به این جور چیزها خیلی توجه میکنه نزار ولی اگر میبینی براش رقابت میاره و باعث میشه درسشو بهتر بخونه چرا که نه؟؟؟معلم سر کلاسه. تعدادشون هم کمه. مشکلی نداره
مرسی مریم جون که جواب دادی . معلومه که خیلی خوبن .
مشکل من همینه نمیدونم جنبه داره یا نه . میترسم یه وقت از درس خودشم بیفته ....
از یه طرف هم میگم بهتره که ارتباط با جنس مخالف رو هم تجربه کنه .
الان داشتم صفحه های قبلی تاپیک رو میدیدم . دختر من قدش 164 سانته . میترسم دیگه زیادی بلند شه .
دخترت دقیقا هم سن دختر منه دختر من هم 22 بهمن 81 و کلاس پنجمه . من کلاس با پسرها میفرستمش یعنی براش جدید نیست چون همیشه تو کلاس زبان و موسیقیش پسر بوده . فکر میکنم براشون عادی تر میشه اینطوری . ماشالله به قد دخترت این قد دختر من که کابوس شبهام شده بخدا.
مونا جون هزار ماشالله ...درسای منم رو به صعوده و هر ماه کلی داره ذوق میکنه. شاید دیگه این تجربه پیش نیاد بزار تجربه کنه...بد نیست بعضی وقتها بچه ها رو در اجرا و عمل امتحان کرد.