2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز شوهرم مریضه مرخصی گرفتم زودتر اومدم،صبح هم بچه ها رو میخواستم ببرم تا اماده میشدن یه سر زدم فکر کنم معتاد شدم
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
مریم جون منم لباسای دخترم رو میپوشم اون هفته به باباش میگفت باید قفل بخرم بذارم روی کمدم ،لباسامم با کش ببندم دور خودم تا مامان دست از سرشون برداره(البته تی شرتهای خونگیش رو میپوشم که به من جذبتره )
راستی دختر من هنوز سینه هاش خیلی کوچیکه مثل جهش قدی اینم یه دفعه رشد میکنه؟یا قراره مثل خودم نقلی بمونه
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
آینده نی نی های خوشگلتونو به ما بسپارید.با بیمه زندگی و سرمایه آینده کودکانتان را تضمین کنید.(دریافت اطلاعات و اخذ قرارداد بیمه زندگی و سرمایه با حضور کارشناسان ما)

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=24747&ChatDate=25-7-1392

فقط با ماهی 30هزار تومان آینده فرزندانتان را تضمین کنید

با این سرمایه گذاری از پوششهای بیمه ای از جمله فوت و نقص عضو و بیماری خاص و حادثه بهره مند شوید

گر علاقه مند به سرمایه گزاری به این روش برای خود و فرزندانتان هستید فقط با فرستادن 1 ایمیل کارشناسان مارا در کنارتان داشته باشید .
آماده پاسخگویی به همه سوالات شما هستیم.
سامیار مامان 2تیر به طور ناگهانی دنیا اومد و تمام زندگی من و بابایی شد.عاشقتیم کوچولوی من.
شما بچه هاتون بجز مدرسه چه کار تفریحی یا جانبی انجام میدن؟؟درسا که حجم درسهاش خیلی زیاده..از دیروز کلاس دو میدانی اش هم شروع شده. میترسم جابزنه دیروز خیلی خسته شده بود. از یه طرف نمیتونم کلاس رو ول کنم از یه طرفم خیلی خسته میشه.
دختر منم همیشه استخر را میره. تابستان و زمستان. هفته بیش هم بردمش اینجا هم تست داد برای عضویت تو یه تیم و قبولش کردن . ولی بعدش ترسیدم که بخوان مرتب از این شهر به اون شهر ببرنش و اکر اون موقع اجازه ندم بره ،تو ذوقش بخوره . دیکه اصلا دنبالش را نکرفتم و ثبت نامش نکردم . ولی یک جای دیکه را بیدا کردم که هفته ای دو روز باید بره. کلاس اسکیت هم اسمش را نوشتم که از امروز شروع میشه و باید بریم ببینیم حی هست.
سلام به همه مامان های خوب و مهربون

با اجازه مدیر محترم تاپیک از این به بعد من هم عضو تاپیکتون میشم

نظرتون راجع به کلاس های مختلط چیه؟
به نظرتون از همون ابتدا مدارس ابتدائی هم مثل مهدکودک ها مختلط باشند بهتره یا جدا؟
با ذکر دلیل لطفا
کار امروز را به فردا مسپار
مسیحا کلاس مختلط خوبه.بچه ها براشون این مسائل عادی میشه و از حرص این قضیه میافتن. پارسال درسا یه کلاس میرفت و همش میگفت پسرها خیلی هم درسخون نیستند و رقابت توشون افتاده بود حسابی.تو ایران نداریم که ...اینم اتفاقی شعبه پسرها منحل شده بود اومده بودند.
بچه ها من با توجه به حجم زیاد درس درسا کلاس دو میدانی رو در کمال اعتماد به نفس کنسل کردم. چون واقعا خسته میشد.