2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
مریم جون فکر کنم همه ی مامانها این اخلاقو دارن
منم همینطوریم جالبه که مامانم هم همینطوری بود. مامانم خیاطی میکرد بعد منو از یه اتاقه دیگه صدا میکرد میگفت قیچی رو بده بهم. حالا فکر میکنین قیچی کجا بود؟؟؟ کنارش به فاصله ی یه دست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FlO2jPpeGa8#at=41

خیلی قشنگه

آواز و آهنگ: دولتمند خالوف

دولتمند بزرگترین فلک سرای تاجیکستان است که علم موسیقی را نیز در مدرسه موسیقی و دانشگاه هنر تاجیکستان آموخته و به همین دلیل با موسیقی جهان آشنایی دارد.
او به واسطه همین آشنایی گاه دست به نوآوری‌هایی در اجراهایش می‌زند و با این کار سعی می‌کند توانایی‌های موسیقی تاجیکستان را نشان دهد. او در سال 1950 در روستای داغستان ناحیه شورآباد تاجیکستان در خانواده‌ای کشاورز و اهل فرهنگ به دنیا آمد.
نخستین استادان او پدرش خان محمد و برادرش نظرعلی بودند. او در مدرسه موسیقی و دانشکده هنر تاجیکستان تحصیل کرده است.
نخستین کنسرت دولتمند خال اف در سال 1963 در سن 13سالگی از تلویزیون سراسری شوروی سابق پخش شد واز 28 سال پیش از شعرهای مولوی در کارهایش استفاده کرد تا این که 2 سال پیش ژاک شیراک نشان طلایی کشور فرانسه را به‌دلیل استفاده از شعرهای مولوی به دولتمند اهدا کرد.
دولتمند همان‌گونه که به موسیقی اصیل تاجکستان و اشعار مولانا پایبند است، از شعرهای شاعران معاصر نیز استفاده می‌کند و حتی با ارکسترهای سمفونیک و گروه کر نیز کنسرت می‌گذارد.
دولتمند رهبر گروه فلک تاجیکستان است که از سوی دولت حمایت می‌شود.
موسیقی تاجیکستان شامل 6 مقام و فلک سرایی است. فلک موسیقی مردمی است که سال‌هاست آوازهای آن که قرن‌ها سینه به سینه از نسلی به نسل دیگر منتقل شده و اجرا می‌شود. دولتمند درباره موسیقی فلک در مصاحبه‌ای گفته است: به‌دلیل استفاده از اشعار عرفانی در زمان شوروی سابق از سوی دولت تا حدودی اجرای این نوع موسیقی ممنوع بود.
کم آوردم.... خسته ام.... احساس می کنم به بچه هام نمی رسم... مریض شدم.... یک هفته است سرگیجه دارم!!! سردرگم شدم... نمی دونم آیا واقعا این همه ساعت کار کردن درسته؟ به چه قیمتی؟ از اون طرف باید بچه ها رو بزرگ کنم... کار پیدا کردن سخت شده!! نمی دونم کار درست چیه دیگه!!!
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....
عزیزم باید یکم قوی باشی. راهی رو که انتخاب کردی برو جلو خدا پشت و پناهته عزیزم.
الان زندگی برای همه خیلی سخت شده. مرداش هم خیلی سخت از پسش برمیان..حداقل میدونی که الان یه مشکلتو حذف کردی.....فکر کن الان اون مشکل هم مضاعف میشد به اینها چقدر سخت بود...تهران هستین؟؟
2810