2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
مرسی مریم جون! آره سلما دختر خوبیه! واقعا در شرایط دشواری که زندگی می کنه بسیار مسئولیت پذیر درس خون و با پشتکاره ناراحتم که اطرافیان واقعا موقعیتش رو درک نمی کنن و این همه نکات مثبت رو در وجودش نمی بینن ... من هم به واسطه شرایطم ناچارم این روزها سخت کار کنم و کمتر خونه هستم آخر هفته ها هم پیش پدرش هست که خیلی هم اون جا رو دوست نداره وقت زیادی باهاش نمی گذرونم! خدا پشت و پناهش باشه!
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا نمیدونم مامان خانم گل سه جلسه بردمشون کلاس بسکت بعد گفت نمیخواد ببریشون کلاس میگم اخه چرا دوس دارن میگه همینی که بهت گفتم یهویی از این رو به اون رو میشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
به به عجب دختر ی دردانه جون خدا برات نگهش داره و همیشه سایت بالا سرش باشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دردانه بانو واقعا خوش به حالت ! خدا را هزار مرتبه شکر کن که همچین دختری داری ! سلما چراغ دلت میشه من واقعا درکت میکنم چون مثل شما هستم فکر میکنم که وقت کمی برای بچه هام گذاشتم منم شاغل هستم بخاطر همین در طول روز چند بار با دختر هام تماس میگیرم گاهی نامه برای هم مینویسیم گاهی کلاس میبرمشون توی ماشین همش در مورد اینکه روزشون چطور گذروندن صحبت میکنیم خلاصه از هر فرصتی برای برقراری ارتباط با دختر هام استفاده میکنم و حالا که به دور و برم نگاه میکنم میبینم ارتباط و صمیمیت من با اونا بیشتر از بچه های دیگر فامیل است که مادراشون خانه دار هستند ! میگن کیفیت بهتر از کمیته !!!! اگه شما روحیه ات رو حفظ کنی و سعی کنی انرزی مثبت به بچه هات بدی مطمئن باش همه چیز روبه راه میشه توکلت به خدا باشه اون از همه چیز و همه کس بزرگتره
دردانه بانو عزیزم ببخشید فضولی نباشه سلما چه امپولی میزنه ؟ اگه در خصوص پری .... است نباید امپول یا قرص جلوگیری مصرف کنه چون باعث میشه قدش رشد نکنه ! ببخشید ... ها ... آخه من خیلی درگیر بلوغ و رشد قدی دخترم هستم !
بچه ها من یه اشکالی که دارم نمیتونم ترک کنم اینکه خیلی به درسا دستور میدم مثل اینو بده . اونو خاموش کن. اینو بیار..خیلی دوست دارم ترک کنم.ولی خیلی وقتها در توانم نیست. شما ها تجربه اینطوری داشتین.
یه بار یادمه داشت درس میخوند از تو اتاق صداش کزذم درسا بیا این ریموتو بده به من ...تا یکساعت تو فکر بودم همش میگفتم الان تو دلش میگه خوب وردار.منو از سر درس کشونده اینجا که ریموت بده .راست میگی بیا از من درس بپرس
2810