2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام صبح بخیر عزیزم، سعی کن از امروز اصلا نگران نباشی ضمنا تجویز دیفرلین ممکنه خوب باشه چون صفحات رشد دخترتون بازه، دختر من ١٠/٥ سالشه و من پس از مشورت با حداقل ٧ دکتر به این نتیجه رسیدم که دیفرلین رو تزریق کنم چون بلوغ رو متوقف میکنه ، بلوغ دختر من تازه میخواست شروع بشه، بعد از این تمام امیدم به خداونده، ولی سعی میکنم برنامه غذایی خوبی داشته باشه، خواب خوب هر شب ساعت ٩/٥،و ورزش که چق نشه چون أضافه وزن خودش بلوغ رو جلو میبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ١/٥ پیش عکس دست دخترم رو گرفتم همه سن استخونیش رو ١١،١١/٥حتی ١٢/٥ هم تخمین زدند که کاملا اشتباه بود و بعد ١ سال دوباره عکس گرفتم گفتند ١١سال، فقط همون دکتر رادیولوژی که کمکم کرد از اول درست گفت و ١/٥ سال پیش فقط اون به من گفت ١٠الی ١٠/٥ ، پس ببین چقدر اشتباه میشه و چقدر با اعصاب و روح و روان ما بازی میکنند، به نظر من درمان رو شروع کن و سعی کن یه برنامه ورزشی خوب هم مثل بسکتبال هم داشته با شه و بیشتر از همه شاد همراه با ارامش
این حرف مادرم خیلی روی من تاثیر گذاشته که ما رو قسم می داد بی خود برای خودتون فکر و خیال نسازید . پروزه بزرگ کردن بچه سخت ترین کار دنیا است و شما با فکر و خیال بیهوده عمرتون رو تلف می کنید . مثلا پارسال من چقدر استرس مدرسه تیز هوشان و نمونه مردمی رو می خوردم که خدایا آخرش دخترم کجا قبول میشه و چقدر این کلاس و اون کلاس کردم بچه رو بهش فشار آوردم بمیرم الهی ........ حالا می فهمم اشتباه بوده بچه من بچهی باهوشی نیست . یه بچه کاملا معمولی از نظر هوشی اما با کلی احساس های قشنگ و عواطف سالم ... که باید خدا رو هزار مرتبه برای این همه نعمتی که بهش داده شکر کنم
باورتون میشه از وقتی پذیرفتمش چقدر پیشرفت تحصیلی داشته . یه مدرسه خوب غیر انتفاعی ثبت نامش کردم و پیشرفت تحصیلی امسالش خیلی واقعا چشمگیر بوده توی کلاس زبانش هم نمراتش خیلی بهتر شده . از نظر درس خوندن هم کامل مستقل شده . خلاصه نمی دونی چقدر امسال ارامش پیدا کردم شوهرم میگه آخه تو دست از سرش برداشتی بخاطر همینه که بچه پیشرفت کرده
میخام بگم که همین طور که الان به ماجرا های دو سال ( هم ماجرای پ شدنش و هم آزمون تیز هوشان ) پیش خودم میخندم و البته یه وقتایی هم متاسفم میشم بخاطر استرسی که به خودم و کل خانواده وارد کردم امیدوارم شما هم همین طور باشید و دو سال دیگه شما هم احساسی مثل من داشته باشید دوستای خوبم
این تایپک و دوستای خوبی مثل مامان خانم گل و مریم مامان درسا و تارا و بقیه دوستان خیلی به من کمک کردن و از راهنمایی هاشون واقعا استفاده کردم . امیدوارم شما از مباحث اینجا استفاده کنید و باعث آرامش خودتون و خانواده هاتون بشید
هزار آسمان عزیز همه ی حرفات درسته مادرت واقعا راست میگه من کلا آدم پراسترسی هستم والان سه ساله که داروی فشار مصرف میکنم بخدا من روی درس خیلی بهش فشارنمیارم چون خودمم دبیرم ولی خوب دخترمن ده سال و شش ماهش بود که پریود شد واین خیلی برام سخت بود آخه از بس تو اینترنت نوشته که ممکنه تومور هیپوفیز باشه و خودتونم که اوضاع مملکتو میبینین پس نگرانیهای منم این چیزاست خدا همه ی بچه هامونو حفظ کنه ودل هیچ مادری شکسته نشه
خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن
سلام به همگی ،t_shجون این حرفا چیه تومور دیگه چیه خدا نکنه .بلوغ زودرس بیشتر به خاطر تغذیه خوب بچه هامونه از بس بهش رسیدی زودتر شده . هر چی تو اینترنت میخونیو نباید جدی بگیری هر چی بیشتر سرچ کنی بیشتر سردر گم میشی این تجربه شخصیمه.اصلا مادرای ما یا قبل از ما اینقد این فکرا رو نمیکردن .هر کدوم از بچه ها هم بالاخره یه وقت قد میکشید یا قبل از پریو یا بعدش .ما هم نباید نگران باشیم .توکل به خدا بهترین کاره .
2810