2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام t-sh جان میشه عکس سن استخوانی ٤ ماه پیش و جدید رو با موبایل بگیری و برام بفرستی من میتونم دقیقا بگم سن استخوانی دخترتون چقدره، چون من هم همین مشکل رو داشتم و ایراد أساسی اینجاست که درست تخمین زده نمیشه. من با یه پزشک رادیولوژی کلی روی تخمین سن استخوانی دخترم کار کردم و مشخص شد که حدودا یک سال اشتباه کرده بودند. ضمنا نگران نباش من فکر میکنم دختر نازتون قد میکشه. ادرس إیمیل من هست: Www.parsa.mand@yahoo.com
سلام مریم جون والله مریم جون پیش دوتا دکتر دیگه هم بردم و گفتن اشتباه نکردن ممنونم که اینقدر مهربونی باشه عزیزم برات میفرستم فعلا براش هورمون رشد و آمپول دیفرلین نوشتن ولی حتما برات میفرستم بازم ممنون ازلطفت
خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن
از دکتر غدد پرسیدم چرا در عرض این چند ماه اینقدر سن استخوانی دخترم بالا رفته گفت هورمون استروژن باعث شده که اینجوری بشه بخدا الان اصلا نگران قدش نیستم همش میترسم دخترم مشکلی داشته باشه از بس فکرو خیال کردم هرروز فشارم بالاست تورو خدا برام دعاکنید
سلام t-sh عزیز اصلا نگران نباش. دکتری ما خیلی اشتباه میکنند نکته مهم این هست که سن استخوانی ١١تا ١٢/٥ خیلی شبیه به همه و اکثر پزشکان اشتباه میکنند من تو رفرنسهای خارجی هم خیلی تحقیق کردم و نکات خیلی ظریفی هست که متاسفانه به اونها توجه نمیشه، حالا من با اطمئنان کامل به شما خبر خوش میدم که سن استخوانی دختر شما حدود ١٢ هست و بین ٥ الی ٧ سانتیمتر قد میکشه ممکنه بیشتر از ٧ هم بشه ولی زیر ٥ نخواهد بود. با این حساب قدی حدود ١٥٤ را خواهد داشت که خیلی هم خوبه ى جزء قد های نرماله .باز هم میگم مطمئن باش من بالآی ١٠٠ تا عکس سن استخوانی دیدم.دختر شما ١٣ نیست .
دندونهای شیری دخترتون ایا همش افتاده و جایگزین شده؟ و اینکه ٤ تا دندان اسیاب اخر داریم، دندان عقل منظورم نیست، قبل دندان عقل ٤ تا اسیاب بزرگه که بدون اینکه دندان شیری داشته باشه و بیفته شروع به رشد میکنه ، ایا این ٤ دندان اخر رشد کرده ؟ چه زمانی؟
من همه موهای سرم سفید شد اینقدر گریه کردم ، همش هم به خاطر اشتباه این دکترها بود حتی جواب ازمایش دخترم هم غلط بود و سر این اشتباهات چه مزخرفاتی که من نشنیدم و چه گریه هایی که خانوادگی نکردیم، بماند.... تجربه نشونم داد دکترها خیلی بیسوادند و بچه های طفلک ما خیلی معصوم، عزیز دلت رو امشب محکم بغلش کن و همیشه پشتش باش، به قول هزار اسمون جون قد اصلا مهم نیست، دخترت خیلی به محبت مادرش احتیاج داره خیلی ...
مریم جون ممنونم ازتو بخدا انگار دنیارو بهم دادن منم داغون شدم فعلا سلامتیش برام مهمه خدا ازت راضی باشه خدا بگم این دکترا رو چیکارکنه همش نگاه میکرد و میگفت چرا اینقدر زود سن استخوانیش بالا رفته کم موندهسکته کنم هزار آسمون جون راست میگه مهم فقط سلامتیشه
2810