2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دختر های شما به طور میانگین روز ی چقدر درس میخونن ؟ دختر من که خخخخخخخخخخخخدا رو هزار مرتبه شکر خیلی بهتر شده . نحوه درس خوندنش و اینکه خودش به فکر درساشه عالیه و حقیقتش بعضی وقتا دارم از خوشحالی پر در میارم
هزار اسمان جون واقعا بجز بیخیالی دیگه چاره ای ندارم. نظر دکتر رزاقی اذر هم این بود که دیگه ژنتیکش همینه ، میخوای چیکارش کنی. اینجا هم بچه ها بجز یک روز بقیه روزها ورزش دارن و دو تا نیم ساعت هم زنگ تفریحی هست که باید بدونه اینکه وسیله ای دستشون باشه بیان تو حیاط و معمولا به از سر و کول هم بالا رفتن میگذره و یک روز در هفته را هم دختری با دوستاش میره استخر و ما از لحاظ ورزش اصلا مشکل نداریم که هیچ ، به نظرم زیادم هست. درس هم که اینجا کلا حجمش کمه چون کلا پنج تا درس دارن ولی من خودم راحت نمیزارمش و تو خانه بهش مشق میدم 😎.اشتهای دختر منم زیاد شده و من به صورت نا محسوس کنترل میکنم که کالری دریافتیش را کم کنم.
سلام دوستای خوبم مریم جون ماشالله که دختر شما درس خوان و همه جیز تمامه . این عالیه دختری من که اینقدر درس نمی خونه ولی نسبت به دوران ابتدایش بهتر شده . در مورد ورزش هم شهر ما واقعا کار نمکنن . معلم ورزش اکثر وقت ها بچه ها رو توی حیاط نمی بره . میگه سرده . ما مدیر هم که حرف زدم بی فایده اس
مامان خانم گل خوششششششششش به حالتون که حجم درسا کمه . به نظرم اینجا یکی از مشکلاتی که بچه های ایران دارن دروس زیادیه که دارن حساب کنی بیشتر از 10 درس دارن که به نظرم خیلی از درسا اگه یه مشاور خوب داشته باشه بهتر از کتابه . بالاخره باید تفاوتی بین کشور های پیشرفته با جهان سومی ها وجود داشته باشه . اینم از تفاوت وضعیت اموزشی ماو کانادا
سلام دوستان ممنون از لطفتون ،دوستم راستش من دخترم رو به خاطر ریزش موهاش برده بودم هورمون مردونه توی خونش زیاد بود توی سونوگرافی هم تعداد زیادی کیست ریز دیده شد که گفتن تخمدان پلی کیستیک هست و اکه درمان نشه باعث تنبلی تخمدان و در اینده نازایی میشه البته پریودهاش هم نامنظم بود . در رابطه با درسهاش دختر من خیلی نمیخونه اخیرا و متاسفانه سرگرمی جدیدی پیدا کرده بنام اینستاگرام که بیشتر وقتش اون تو میگذره و علی رغم مخالفت شدید ،نتونستم از این کار منعش کنم ،ولی نمراتش کماکان مثل قدیم هست و این ترم هم جزء معدود دانش اموزانی بود که معدلشون بیست شد، کلا توی دوران مدرسه ورزش نمیکنه و اخیرا خیلی هم لاغر شده جوری که هرکس میبیندش عنوان میکنه
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
ایپک جون من برای استفاده از موبایل و ایپد و اینستاگرام و ... ساعت تعیین کردم و این یک مقدار تنش هایی را که در این زمینه بوجود میاد را کم میکنه . هفته اول سخته ولی اگر بتونید محکم روی حرفتون بیایستید خوبه. البته یادم نمیاد اینجا گفتم یا نه ولی این حرکت را تقریبا دوسال پیش طی یک دعوای از پیش تعیین شده ، شروع کردم و تا حالا که راضی بودم. خودش هم دیگه میدونه که بجز ساعت های مجاز اصلا اجازه نداره که دست بزنه .
2810