2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزار اسمان ممنون از نکات خوبت من تقریبا بیشتر اینا رو که گفتی رعایت میکنم دختر من 160 قدشه خودشم فوق العاده راضیه با اینکه قد زمان تولدش 51 بود و من ارزوی مانکن شدنشو داشتم اما خودش اهمیتی نمیده من خودم 167 هستم بهش میگم یعنی برات مهم نیست ؟ میگه نه قدم خیلای هم خوبه اعتماد به نفسش خوبه ماشالا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
دختر من هم که تو اعتماد به نفس دیگه لنگه نداره! اینقدر که خودش از خودش راضیه ، بعضی وقتها خسته ام میکنه.قدش هم صدو پنجاهه و دیگه کامل بیخیال قدش شدم چون فکر میکنم دیگه راهی نیست ، مگه اینکه منو بابا ش بگیریم بکشیمش تا کش بیاد . 😁😜 چقدر خوبه که دوباره همه اینجا هستن.
صورتش هم معمولا حوالی پ شدن جوش میزنه که بردمش دکتر و یک محلول داده که بعد از حمام با اون میشوره و در درمان جوش ها تاثیر داره .البته خوب تو غذا خوردن هم نا پرهیزی میکنه مثلا کم مونده فقط سس کچاپ را تو قاشق بریزه و خالی خالی بخوره.
چاقی بیش از حد قرار دارد. اضافه وزن یکی دیگر از مشکلاتی است که سلامت دختران نوجوان امروزی را مورد تهدید قرار می‏دهد. به خاطر تغذیه نامناسب و تحرک ناکافی، دختران نوجوان بیشتر از پسران در معرض اضافه وزن و چاقی هستند. چاقی در سنین نوجوانی می‏تواند تا بزرگسالی هم تداوم داشته باشد و سبب تجمع چربی‏هایی شود که بدن را نسبت به بیماری‏های قلبی عروقی و دیابت آسیب‌پذیر می‏کند. یکی از دلایل اصلی چاقی دختران نوجوان در این سن، همان‌طور که اشاره شد، نداشتن تحرک بدنی است. با توجه به این که دانش‌آموزان روزانه چند ساعت در کلاس درس روی نیمکت می‏نشینند، احساس خستگی و کسالتی در آنها به وجود می‏آید که پسر‏ها اکثرا این مشکل را با فوتبال بازی کردن در کوچه و خیابان یا ورزشگاه‏ها حل می‏کنند ولی برای دخترها به دلیل اعتقادات فرهنگی جامعه امکانات کمتری وجود دارد. آمار نشان می‏دهد که در مقابل 61 درصد دانش‌آموز پسری که در تیم‏های ورزشی بازی می‏کنند فقط 50 درصد دختران در تیم‏های ورزشی شرکت می‏کنند و در حالی که 4/3 پسران در فعالیت‏هایی شرکت می‏کنند که باعث می‏شود برای 20 دقیقه یا بیشتر و سه روز در هفته یا بیشتر عرق کنند و تند نفس بکشند، فقط نیمی‏از دختران این وضعیت را دارند. در حالی که ورزش برای دختران بسیار ضروری است و کمک می‏کند که استخوان‏ها، عضلات و مفاصل‌شان ساخته و حفظ شوند، وزنشان کنترل شود و وقوع فشارخون بالا در میانسالی به تعویق بیفتد. در حقیقت میزان ورزش دختران نوجوان بین 12 تا 18 سال یک عامل مهم در پیشگیری از شکستگی لگن در سنین میانسالی است. پس بهتر است دختران خود را به فعالیت‏های بدنی مثل پیاده‌روی منظم، شنا وعضویت در تیم‏های ورزشی و باشگاهی تشویق کنید تا از این آسیب‏ها در امان باشند.
سلام دوستای خوبم بچه ها دختری من روز به روز داره چاقتر میشه . منم نگران و اون بی خیال . میگه خودش و باباش معتقدند تپلی خوش هیکلی است . ورزش هم خدایش وقت نداره البته تمایلی هم نداره به ورزش کردن . خدا بگم چکار کنه این مسئولین آموزش و پرورش رو که اینقدر نسبت به ورزش بیخیالن .
تمام بودجه ورزشی کشور صرف فوتبال میشه اونوقت بچه های مخصوصا دختر ها بدون امکانا ت ورزشی باشن . متاسفانه مدیران مدارس هم اصلا براشون مهم نیست با مدیر مدرس که صحبت کردم گفتم بچه ها توی این سن فقط با بچه هابی هم سن خودشون راحت میتونن ارتباط برقرار کنن و راحت باشن توی کلاس های ورشی بیرون یا بچه های بزرگتر هستن یا کوچکتر . که همین باعث میشه توی محیط راحتی نباشن . تازه ما مادر های که وقت نداریم تا ساعت 3 اداره ایم . بعدشم کا ر های خونه و شام و ... کی باید اینا ورزش کنن !
2810