2777
2789
عنوان

خودمو در برابر کراشم خار و خفیف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریشه باز بهش پیام دادم باز رید بهم من ک بی خیالش شدم ولی رفتارش خورد شدنم اینا اذیتم میکنه

از همینجا شروع کن و هرچی بوده رو فراموش کن همش تجربه شد... فرض کن اصن همچین آدمی وجود نداشته 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
هر روز میبینمش هر روز بخاطر کار باید کلی باهاش حرف بزنم

میشه بگی کارت چیه؟ 

خب حرف بزنی دلیل نمیشه که بخای بهش پیشنهاد بدی دوباره... کراشت چندسالشه ی بار گفتی ازت کوچیک تره آره؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
اره کوچیکتره ؛ کارم بیمه ولی واحدمون مرتبط به همه

تو ی صحبت عادی باش داری سرکار.. سعی کن قوی باشی دیگه بهش حس نداشته باشی نادیدش بگیر نادیده گرفتن باعث میشه آدما به خودشون بیان شاید اصن اون اومد پیشنهاد داد اگرم نیومد به درک فراموشش کن 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
اون هرگز نمیاد دیگ

خب نیاد بدرک خودتو جمع و جور من و بهش اهمیت نده دیگه احمقو پسرا همینن وقتی ی دختر بهشون نزدیک میشه همینطوری میشن منم ی بار به کراشم یجورایی نخ دادم ی اتفاقی افتاد که اصن پشیمون شدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ولشون کن اینا مریضن بعدم جدا از مریضی عشقو زوری نمیشه طلب کرد از کسی 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
اون هرگز نمیاد دیگ

خب نیاد بدرک خودتو جمع و جور کن و بهش اهمیت نده دیگه احمقو پسرا همینن وقتی ی دختر بهشون نزدیک میشه همینطوری میشن منم ی بار به کراشم یجورایی نخ دادم ی اتفاقی افتاد که اصن پشیمون شدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ولشون کن اینا مریضن بعدم جدا از مریضی عشقو زوری نمیشه طلب کرد از کسی 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️