2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
مامان درسا خوش اومدی. خیلی کار خوبی کردی که اینجا هم اومدی عزیزم
چقدر خوب که خاطره ی خوبی براش درست کردی. مرتب پ میشه؟ از نظر روحی عوض شد؟

خدا دختر کوچولوتم برات حفظ کنه. جالبه که بچه ی دوم بچه های اینجا دختره :) دختر دومیه من 2 سال و نیمه ست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تارا جون مرسی ، مامان درساو دنیای نازنین یک دنیا ممنون از شما. تاراجون نی نی من پسره . من موضوع پری رو به دخترم گفتم . البته نه کامل تا یه پیش زمینه ای داشته باشه و شوکه نشه گفتم بدن خانومها برای اینکه سالم باشه از سن بلوغ نیاز داره هر ماه خون تازه ای دریافت کنه و باید خون اضافی از بدنشون دفع بشه و این زمان باید بدنشون رو تقویت کنن و خیلی مواظب بهداشتشون باشن .چیزهایی در همین حدود. تینا علایم بلوغ رو نداره و با دکتر هم صحبت کردم که گفت برای علایمش تا سیزده سالگی جاداره و دیرتر بشه بهتره از نظر قدی بیشتر رشد می کنه .دختر من لاغره و از نظر قدی بین همسنای خودش متوسطه ولی باز هم نگرانم .
سلام و روزتون خوش
اتفاقا منم چند روز پیش با بهار راجع به اینموضوع صحبت کردم برخلاف تصور من وروجکم خیلیم بیخبر نبود از موضوع ولی خیلی منطقی راجع بهش صحبت کردیم و کاملا شرایط صحبتمون مثل دو تا دوست بود

مامان درسا و دنیای عزیز اولا خوش اومدین خدا رو شکر که برای دخملی شرایط خوبی رو بوجود آوردین برخورد اولیه با این موضوع خیلی مهمه

مریم جون پیشاپیش تولد گلت مبارک عزیزم انشالله صحیح و سالم زیر سایه ی پدر ومادر باشه دوستم موقع زایمان برای منو دخملام دعا کن

تارا جون من و شوشو بهیچ عنوان نی نی دیگه نمیخوایم و بنابراین به پشیمونیش فکر نمیکنم ولی وحشتم از یه اتفاق ناخواسته است اینه که ترجیحا باید یه اقدام اساسی انجام بدم فعلا که بخاطر کیست درمان با قرص رو شروع کردم و چند ماهی خیالم راحته تا بعد....
1)سارا جون کاملا حق داری خداراشکر که بخیر گذشت

2)مامان درسا اگه همه پستارا خونده باشی دختر منم امسال که پنجم بود شد ومن خیلی ناراحت بوده وهستم حالا با حرفای شما کمی امیدوار شدم راستی قد دخترتون ازاون زمان چقدر رشد کرده

3)مریم جان منم هرسال خودم هفت سین میچینم اگه شد عکساشم میذارم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
راست میگی مهرناز جون بد استرسیه . ایشالله به سلامتی بهترین روش رو انجام بدید. نمیدونم شاید منم یه وقتی این کار رو کردم ولی شاید باورتون نشه من عااااااااااااا شق دوران بارداریم با تمام دردها و خستگی ها و ... :) ولی دیگه فکرشو نمیکنم و با خاطراتش خوشم.

کاترین جون چطوری خوبی ؟ ویارات که هنوز شروع نشده؟

سارا جون کجایی ؟ حسابی مشغول کارای اخر سالی آره؟

(این دعا ها رو یکی از خانوما تو کلوپی که عضوش هستم گذاشته بود منم اینجا میزارم . ایشالله سال خوبی در انتظار هممون باشه)

انشالله خدا همه مریضها و کسانی که دکترا جوابشون کردن رو شفا بده.

انشالله سال جدید برای همه پر از شادی و خیر و برکت باشه.

انشالله تو سال جدید کسی غم و ناراحتی عزیزانش رو نبینه.

انشالله خدا همه جوونها رو خوشبخت کنه و همه به سلامتی برن سر خونه زندگیشون.

انشالله خدا تمام کسانی که منتظر یه فرشته کوچولو هستند دامنشون رو سبز و دلشون رو شاد کنه.

انشالله خدا همه فرشته‌های کوچولو رو که تو دل ماماناشون هستن رو حفظ کنه و به سلامتی پا به دنیا بذارن.

انشالله کسانی که قرض دارن، گرفتارن، چشم به راه عزیزاشونن، خونه ندارن، یتیم دارن، تو زندگیشون مشکل دارن و ...............خدا همه مشکلاتشون رو حل کنه ودلشون رو شاد کنه.

الهی آمین
سلام ویژه به همه
چیکار کنیم تارا خانم اخر ساله دیگه
مریم جون مبارک باشه انشالاه سومین نینی درستس؟
دخمل دوم من 5؟5 سالشه دیروز تازه یه دونه دندونش افتاد گرفته بود دستش میگفت میخوام بزارم سر جاش خیلیم ناراحت بود منم خندم گرفته بود فجیع
بهش گفتم برو خاکش کن تا فرشته برات کادو بیاره
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
منم با اینکه سه تا نینی دارم با اقدام دایمی مخالفم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام به همه ی مامانای گل ، ممنونم مامان بهار و باران عزیز محتاج دعام ولی اگه قابلی باشم حتما دوستای خوب این تاپیک رو دعا میکنم شما هم من رو از دعای خیرتون بی نصیب نگذارید . کاترین جون خیلی عالی میشه اگه عکس هفت سینت رو وقت کنی بزاری من هم اگه عمری باشه سر فرصت میزارم البته چیز خاصی نیست و می دونم به پای هنر شما نمی رسه . تارا جون دعاهات خیلی قشنگ بودن فقط میتونم بگم الهی آمین. سارا جون ممنون ، بله نی نی سوم هستش . من قصد دارم لوله هام رو ببندم چون از قرص و ایودی نمی تونم استفاده کنم . سارا جون افتادن اولین دندون دخملی مبارک باشه . دندون دختر کوچیکه ی من با اینکه خیلی لق بود ولی انقدر دیر افتاد که مجبور شدم برم دندونپزشکی درش بیارم ولی به عشق کادوی فرشته شجاعانه رفت روی صندلی نشست صداش در نیومد بعد هم دندون رو اورد گذاشت زیر بالشش برای جایزه . با اینکه تینا جریان فرشته رو بعدا بهش گفته ولی هنوزم دست از سر فرشته بر نمیداره و جایزه ی چهارمین دندونش رو هم از فرشته گرفت :)
سلام به همه مامانای گل.کاترین جان ببخشید دیر جواب دادم. خدارو شکر پری روی قد دخترم اثر نذاشت. از منهم بالا زده. البه ارثی هم هست. به پدر و عموش رفته. بسلامتی بارتونو زمین بذاری. فقط یک نصیحت خواهرانه. سعی کنید بیشتر از قبل به بزرگه توجه کنید. با اینکه ما سعی میکنیم زیاد جلوی دخترم قربون صدقه خواهرش نریم بهش در مورد خواهرش مسئولیت میدیم گهگاه حسودی میکنه.مریم جون ایشالله به سلامتی زایمان کنی .
2810