2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
مامانا سعی کنید یک سری از مسائل مثل زایمان پریود دوست پسر مواد مخدر و غیره را برای دختراتون توضیح دهید .بچه های این دوره خیلی اگاه هستند بهتره از زبون شما بفهمند تا دوستاشون.
سلام

امیدوارم همه سالم و سلامت باشید ما فردا داریم میریم مسافرت ایشالله روزهای خوبی در پیش داشته باشید. ایشالله بعد از برگشتنم در مورد یه موضوع باهاتون مشورت میکنم.

مهرناز جون دختراتو ببوس/ سارا جون دختراتو ببوس و لپو اون گل پسرتو بکش از طرفم/ کاترین جون خیلی مراقب خودت و گل دخترتو و تودلیت باش/ مریم جون ایشالله به سلامتی زایمان کنی/ مامان درسای عزیز دخترای گلتو ببوس

سال نو پیشاپیش مبارک :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و روزهای پایانی سال 90 براتون بخیر وشادی انشالله

منم اومدم پیشاپیش سال نو رو تبریک بگم و براتون از خداوند بهترینها رو آرزو کنم تارا جون سفر بخیر و خوشی مریم جون انشالله نی نیت بسلامتی و شادی دنیا بیاد
برای بقیه دوستان هم بهترین آرزوها رو تو سال جدید دارم شاد و پیروز باشین
سلام
تارا جون مسافرت خوش بگذره
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام به همگی
سال نو مبارک
گلها همه با اذن تو برخواسته اند از بهر ظهور تو خود اراسته اند
مردم همه در لحظه تحویل بی شک اول فرج تو را از خدا خواسته اند
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
آپلودسنتر آپ98

آپلودسنتر آپ98
آپلودسنتر آپ98
سلام و بازم عیدتون مبارک و ایام به کام

به به سارا جون چه سفره هفت سینی اونم واقعا سفره افرین مامان زرنگ

مریم قرار بود کی زایمان کنه ؟ تو عید بود انگار انشالله بسلامتی زایمان کرده باشه مریم جون تونستی سری بزن و از خودت و نی نی جدید برامون بگو

امیدوارم بقیه دوستان چه در سفر و چه عید دیدنی خوب و خوش باشن

سلام صبح بخیر. خوبید دوستان ؟
ایشالله که تعطیلات خوش گذشته باشه و سال و خوبی در انتظار هممون باشه.

سارا جون دستت درد نکنه بابت عکس سفره هفت سینت. چقدر قشنگ و صمیمیه خوش به حال بچه هات با این مامان خوب و مهربون :)

چه کردید در تعطیلات ؟ ما که رفتیم ولایت خودمون
سلام صبح همگی به خیر
در تعطیلات فقط رفتیم خو ردیم و طرف مقابل هم اومد خورد هههههههههه
والا سرمون شلوغ بود حسابی -از یه طرف جشن عقد داداشم بود از یه طرف پدر شوشو با خانمش از شیراز اومده بود اصفهان خلاصه خوشششششششش گذشت جای همتون خالی
خواهش میکنم تارا خانوم
یکی از دوستان تاپیکی در مورد یادگیری ریاضی درست کرده از اونجایی که ایشون خانوم فعال و فرهیخته ای هستن حتما این تاپیکشون هم مفید خواهد بود. خواستید یه سر بزنید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=202087&postID=8472729#8472729
سلام به تارای عزیز و بقیه دوستان .سال نو مبارک. ایشالا سال جدید رو همتون با خوشی شروع کرده باشید. تارای عزیز نگران نباش منم بد تر از تو حسابی چاق شدم.
کاترین جان ایشالا که حالت خودت و جوجوت خوب باشه . مریم عزیز هم به سلامتی زایمان کرده باشه.