2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والاه یه چیز مختصر گفتم
بهش گفتم شیطون دختر ها رو گول میزنه که برن با یه پسر نامحرم یواشکی مامان وباباش حرف بزنه این میشه دوست پسر بعد ازم پرسید مثلا میتونیم با پسر عمو دوست بشیم گفتم اگه یواشکی مامان وبابا باشه بله بیچاره خیلی برا دوستش متاسف شد گفت ینی میره جهنم منم گفتم اگه به کار بدش ادامه بده چرا که نه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مهرناز جون کجایی چی شد ازمایش دادی؟

سارا خیلی سخته واقعا آدم نمیدونه چی بگه. تازه ماها که خدا رو شکر فاصله سنیمون هم با بچه ها مون کمه ولی واقعا جامعه خیلی عوض شده من خودم خیلی وقتا درگیرم که چطوری باید رفتار کرد که همیشه باهاش مثل دوست بمونم
سلام روز برفیتون بخیر
هههه آخر سالیه هوا چه حالی داره میکنه ولی میگما شاید این آخرین برف زمستون نود باشه
خوبین مامانای زرنگ و خونه دار
تارا جون ممنون خواهر از احوالپرسیت
آره عزیزم 2 بار بی بی چک و آز همه منفی جواب سونو یه کیست نشون داد شاید علت تاخیر اون باشه بهرحال خداروشکر از بیخ گوشم رد شده هههههه ولی حتما باید دست به یه اقدام انتحاری بزنم وحتی شایدم شوشو رو بفرستم برای ... باید روش کار کنم ببینم موفق میشم چون واقعا هیچ روشی بجز قرص اطمینان بالایی نداره و با توجه به وضعیت من تنها راه باقیمونده بستن لوله هاست دعاکنین موفق شم

مریم جون انشالله بارتو بسلامتی زمین بزاری برای بچه ها که این بیشتر بودن و با هم بودنشون عالیه انشالله خدا به شما هم کمک کنه تا موفق باشین در تربیت و همه چیزشون لطفا ما رو هم اینروزا دعا کنبا اون تو دلیت تو هم همینطور کاترین جون

سارا من نفهمیدم منظورت از نامرد اینه که طرف مرد بوده ؟
راستی برا سفره هفت سین چیکارا کردین
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام و روز خوش
تارا جون من تو فکر یه اقدام اساسیم راستش کشش استرس رو ندارم هر ماه

وای راست میگی چه خانمان براندازن ادم بیکار دیوانه خدا رو شکر بخیر گذشته

سفره هفت سین ما با بهار خانومه اون عاشق اینکاراست برعکس من که کلا بی حوصله ام ببینیم امسال چیکار میکنه این دخمل ما
سلام به همه مامانای گل . مخصوصا با تارا جون .تمام صفحات را البته با دردسر خوندم. مگه دخترم گذاشت. 5 ماهشه. دختر بزرگم نیمه دوم 79 هست. دخترم بهمن ماه کلاس سوم پری شد. علایم پریود را داشت. سینه ها . و موهای .. دکتر بردمش گفت امپول هورمونی بزنید من نکردم. یک روز صبح که بلند شد برای مدرسه دید. خیلی هم ترسید. منم همینطور به شوهرم گفتم. شوکه شد. خلاصه براش توصیح دادم که چیه . اون روز مدرسه نرفت . از صبح تا شب بیرون بردیمش . شب هم با یک جعبه شیرینی خونه مادرم رفتیم. مادرم هم بهش کادو داد. اون روز خاطره خوبی براش درست شد حالا هم میگه خواهرم پری شد. همینکارها رو براش کنید.
بچه ها یک کتابی به اسم انچه که دختران باید بدانند. خیلی کتاب خوبیه .تا قبل از زایمانم هم برای دخترم و دخترخالش که یک سال بزرگتره در مورد زایمان توضیح دادم. طبیعی و سزارین. دختر من هنوز فرق زن و مرد را نمیدانست. با دیدن عکس نوزادی پدرش که لخت بود توضیح دادم. خودش پرسید که ناز اقاها مثل خرطوم فیله. وای خنده ام گرفته بود. چرا اینجو.ریه که گفتم چون ما بچه بدنیا میاریم. ازش خواسته ام هر سوالی داره از من بپرسه.
خیلی حرف زدم . دوست دارم تجربیاتم را بهتون بگم. بهش اجازه دادم تو خونه هر جور دوست داره لباس بپوشه رژلب بزنه البته رژدخترونه موهاشو به قول شوهرم اجق وجق درست کنه ولی بیرون یا مهمانی سنگین باشه. درمورد نظم و ترتیب که وحشتناکه اونم به خاطر سنشونه . سخت نگیرید. خودمونم همینطور بودیم. فعلا من میرم دخملم اذیت میکنه.
سلام به همه ی مامانای گل ، اخرین سه شنبه ی سال خوش بگذره . مامان بهار و باران گلم مرسی از دعای خوبت من به امید خدا 5شنبه اینده سوم فروردین نوبت سزارین دارم تو بیمارستان لاله که البته از دکترم خواستم لوله هام رو هم ببنده . این دو هفته سر ما خیلی شلوغ بود . همسر برادرم هفته ی پیش سزارین کرد و پریروز عروسی برادر کوچیکم بود دیروز هم که پاتختی بود و خلاصه جای همگی خالی ،کلی خوش گذشت. انشالله روزای اخر سال برای شما هم همراه شادی باشه. هنوز وقت نکردم یه سری از کارای خونه رو بکنم . هفت سین هم که مال سال گذشته رو دارم شاید همون رو بزارم . خرید انچنانی هم نداریم ولی همونها رو هم همسر گرامی انجام میده راستی کیا اهل کارهای هنری هستن. من هفت سین پارسالم رو با خمیر چینی درست کردم بد نشد البته خیلی کوچولوئه ولی بد نیست. خیاطی هم که عاشقش هستم البته در حد رفع نیازهای خودمون .
چهارشنبه سوری هم بهتون خوش بگذره.
2810