2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

من معلم زبان هستم
advance کانون زبان و CAEمجتمع فنی
با 4 سال سابقه تدریس زبان در مدرسه و 6 سال خصوصی و اموزشگاهی کودکان و بزرگسالان
اگر دنبال معلم خصوصی زبان با قیمت توافقی برای خودتان یا فرزنداتان هستید برای من یک پیغام خصوصی بذارید
با تشکر
تدریس زبان انگلیسی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=805582
سلام دوستان گلم اونایی که دخمل های گلشون پ شدن میشه بیان بگن دفعه اول چطور بود میزان خونریزی دفعات بعد منظم بودسر موعد بود؟ ای خدا من چرا پ خودمو یادم نمیاد
بهشت را به بها دهند به بهانه ندهند
در ضمن چرا غصه دار ؟ گرچه راستشو بخای منم یه جورای دلم گرفت ولی حداکثر سعیمو کردم که این دلتنگی به دخترم سرایت پیدا نکنه.این یه اتفاق که باید توی زندگی بچه ها پیش بیاد گرچه برای دختر های این دوره و زمونه متاسفانه توی سن نسبتا پایین پیش میاد . من خاطرات خیلی بدی از اولین پری های خودم یادم بود بخاطر همین سعی کردم به دخترم زیاد سخت نگذره اینم یه مرحله از رشد دیگه که باید پیش بیاد . هم خودتون و هم دختر گلتون به این وضعیت عادت میکنید . تازه ممکنه باهم بشید سر این کلی ماجراهای خنده دار براتون پیش بیاد و لحظات خوب و خوشی باهم داشته باشید
سلام هزار اسمان جان اول تشکر کنم که جواب دادی دخترم نیمه دوم هشتاده قد ووزنش روی صدک پنجاه کمی بالاتره راستش ناراحتم چون از این سن باید درد وعذاب این قضیه رو تحمل کنه تو صورتش که نگاه میکنم کودکی ومعصومیت موج میزنه ولی یادم نمیاد دلم برای اون زمانای خودم سوخته باشه البته از دل مامانم که خبر ندارم هر چی فکر میکنم اخه چجوری میخواد ودشو جمع وجور کنه بیشتر کلافه میشم متاسفانه به خودم نرفته اخه من پانزده سالم تمام بود که شدم فبلش نشانه هایی داشت ولی چون همه علایم بلوغ رو با هم نداشت فکرشم نمیکردم به این زودی اتفاق بیوفته شاید خودم بیشتر از اون تو شوکم براش وقت گرفتم ببرم دکتر برای رشدش نگرانم دعا کنین من با این مساله کنار بیام!!!!!!!
بهشت را به بها دهند به بهانه ندهند
فاطیما جان نگران نباش دیگه تو سن دخترای ما پ شدن عادیه! مطمئن باش میتونه خودشو جمع کنه. حالا یکی دو دفعه اول شاید سختش باشه ولی به قول هزار اسمان جان این مرحله هم مثل بقیه مراحل رشدشون هست که تا حالا به خوبی از پسش بر اومدن. بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که سعی کنی طوری عمل کنی که وقتی بزرگ شد از یادآوری این روزها حس خوبی بهش دست بده نه مثل خیلی از ماها که حس خوبی نداریم.
ضمنا فکر میکنم بعضی بچه ها مرتب نمیشن یعنی هر ماه نمیشن و ممکنه بین هر دو دوره دو یا چند ماه فاصله داشته باشه ولی بچه هایی هم هستند که از همون اول کاملا مرتب و ماه به ماه میشن.
سلام مامان های عزیز فاطیما جون مبارک باشه. دختر من هم اوایل خیلی نمیتونست خودش را جمع و جور کنه ولی الان خیلی بهتره.نامنظم و شدید هم هست.یک وقت میبینی ماهی یکبار میشه و یک وقتهایی هر دو هفته یکبار.
2810