2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
یک سوال دارم ایا تا حالا دخترهاتون تنهایی با دوستاشون رفتن بیرون /شما بهشون اجازه میدین ؟اگه نه چه دلیلی براشون میارین
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوروزه سینه سمت چپش کمی درد گرفته و سفت شده خیلی نگرانم یعنی میخواد بلوغ شه الان خیلی زوده به نظرم تورو خدا اگر بچه این سنی دارین بهم کمک کنین یا یه دکتر غدد بهم معرفی کنید ممنونم
خدایا شکرت برای اینکه منو لایق دونستی دوباره مادر شم.
سلام به دوستای گلم دومورد کارهای بچه هاتون تو مدرسه میتونم کمکتون کنم اگه طرحی چیزی میخوان یا یه ایده جدید میخواین من هستم
طراحی واجرای جدیدترین تم های تولد..همراه ایده برای اجرای تولد...09019217312تلفن سفارش
کاترین جون خوبی؟ دخترای گلت خوبن؟ راستش دختر من که تا حالا نخواسته با دوستاش بره بیرون. ولی راستش اگر تو این موقعیت قرار بگیرم باید بگم نه دوست ندارم بره و اجازه نمیدم مگر اینکه خودم هم بتونم باهاشون برم :)
ممنونم تارا جون بقیه علایم از لحاظ رشد موی زائد اینا نه نداره علامت دیگه ای تو ذهنم نیست چرا پس فقط یکی از سینه هاش سفت شده؟؟ دختر شما تو چه سنی اینطوری شد من خودمو یادمه١٢ سالم بود.... به نظرتون ببرم پیش دکتر غدد؟؟؟ خیلی بهم ریختم
خدایا شکرت برای اینکه منو لایق دونستی دوباره مادر شم.
کاترین جون من برای اولین بار امروز اجازه داده بودم با دوستش برن سینما، البته قبلش پرسیدم از چند تا از مامانهای همکلاسیهاش که قبولشون داشتم و گفتن اینجا مرسومه . خودم بردمشون و فیلم کارتون بود و واقعا هم جو سینما اون موقع همه بچه های تو سن دختر من بودن و همه هم تنها بودن، طوری که خودش و دوستش وقتی که اومدن گفتن چند تا دیگه از بچه های مدرسه شون را هم دیدن.ولی واقعیتش اگر اونجا بودم شاید اصلا اجازه نمیدادم.
مهر ناز جون فقط دقت کن که اگر دکتر زنان دارویی تجویز کرد حتما با مشورت دکتر غدد مصرف کنه چون دکتر غددی که من دخترم را میبردم معتقد بود که داروهایی که متخصص های زنان میدن هورمونی هست و تاثیر منفی روی رشد قدی بچه ها داره.
سلام به همه مامانای گل و دوست داشتنی داره کم کم تابستون میشه و برنامه ریزی واسه کلاسای تابستونی شروع میشه حالا اینکه بچمون به چی علاقه داره و کجا کلاس چی بره بهتره رو که خودتون باید تشخیص بدید امــــــــــــــــــا پیشنهاد من فقط و فقط واسه اوناییه که توی رفتار بچشون علاقمندی به انجام کارهای خلاقانه یا ساخت چیزهای جدید میبینن هست. صنایع رباتیک آراد برای هر گروه سنی از 3 سال به بالا یک پک ویژه آموزشی داره و در تابستون هم کلی کلاس آموزشی داره برگزار میکنه با قیمتهای خیلی مناسب. پیشنهاد من برای کوچولوهای علاقمند ثبت نام در این کلاسها در ایام تابستون هست که هم یک کلاس خلاقیت محسوب میشه هم در انتها یک ربات خیلی جالب میسازند و هم اینکه پی میبرید که آیا کودکتون علاقه و استعداد در این زمینه داره و ادامه بده بهتره یا خیر.... برای مشاوره و آگاهی از کلاسها با ما تماس بگیرید: 09354434333
"همه میتوانند روبات بسازند"..."روباتیک را آسان بیاموزیم"...
2810