2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام بر مامانای زرنگ تاپیک کلی حرفیدین ها

بچه ها منم درد دل......... من 36 سالمه خوب همونطورم که میدونین 2 تا دخملی دارم البته دومی هم با ضرب وزور من بود شوشو کلا مخالف بچه دوم بود البته الان نفسشههههههه این فینقیلی و اما.... دور از جونتون اشتباه کردم و تو زایمان دوم لولهامو نبستم الان 8 روزه عقب انداختم و جواب بی بی چک 2 بارشم منفی بوده خدا روشکر از این بابت میگم شکر که واقعا خودم دیگه توان بچه ندارم من خیلی حساسم و نگران و با هر بارداری و بچه داری واقعا نصف جونم رو از دست دادم و تحت هیچ شرایطی بچه نمیخوام
خلاصه اینکه شنبه دارم میرم سونو ببینم اشکال کجاست برام دعا کنین مشکل خاصی نباشه اونایی که توراهی دارین اگه واقعا قصد بچه دار شدن ندارین حتما فکر اقدام اساسی باشین تا مثل الان من اینهمه استرس نکشین
سلام مهرناز جون انشالله چیزی نیست ممکنه از استرس باشه من سر بارداری دوم هر چی از دکترم خواستم لوله هامو ببنده این کارو نکرد من اونموقع 27 سالم بود و گفت سنت کمه و نمی بندم من متاسفانه از قرص جلوگیری نمی تونم استفاده کنم و دستگاه هم نتونستم بزارم یعنی بهم نساخت مجبور شدم در بیارم سه ماه اول که اصلا این دنیا نبودم بگذریم که چی گذشت اون موقع تو تب و تاب خرید خونه بودیم و فکر کردم به خاطر استرس عقب انداختم وقتی رفتم جواب ازمایش رو بگیرم خانمه با چه خنده و ذوقی گفت مبارکه کم مونده بود پس بیفتم بنده خدا فکر می کرد خیلی خوشحال میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا جون اجی همشهریم که!

اصلیتم اصفهانی وساکن تهرانم

مریم جون مرسی انشالا زایمان خوب وراحتی داشته باشی
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
وای کاترین جون خوشحال شدم

مریم جون حالا یکی رو پیدا کردم عین خودم انشالاه همیشه شاد باشی
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بچه ها جون کمک دیروز دخترم یه حرفی زد انگار یه لحظه یخ شدم نمیدونستم چی بگم خیلی نگرانشم نگران اینده که میخواد چی بشه وقتی به شوشو گفتم گفت فقط بسپرش به خدا
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دیروز دخملم بهم گفت یکی از دوستام بهم گفته من دوست پسر دارم ولی بهم گفته به هیچکس نگو حالا دوست پسر یعنی چی ؟
نمیدونستم چی بگم یه لحظه هنگ کرده بودم براش توضیح دادم وگفتم کار بدیه
خودم میدونم کدوم دوستشه ولی به روش نیووردم حالا قصد دارم برا کلاس پنجم ببرمش یه مدرسه دیگه خییلی نگرانشم
همسرت درست گفته بسپرش دست خدا . ایشالله خودش نگهدار همه بچه هامون باشه.
تو این دوره زمونه نمیشه دیگه جلوی خیلی چیزا رو گرفت مهم اینه که بچه هامونو جوری تربیت کنیم که تو همچین موقعیت هایی تصمیم درست بگیرن
دختر منم چند روز پیش میگفت بچه های ما خیلی فاسدند میگم چطور اولش طفره رفت خودم گفتم دوست پسر دارند گفت اونکه همشون دارند باتعجب گفتم چی چجوری حرف هم باهم میزنند؟ گفت نه مثلا باهم بازی میکنند پرسیدم حالا جرا فاسد میگه مامان باباشون مشروب میخورند خودشون هم بعضی وقتا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
سلم به همه انگار خیلی سرتون شلوغه چندروزیه کسی نمیاد

بیاین بگین چه خبر جکارا کردین

راستی سارا جون کجای اصفهانی
سلام کاترین جون خوبی نی نی خوبه؟ من درگیر خونه تکونی و کارای دانشگاهم. پریروز دور از جون شما خریت کردم تخت مبینا رو خودم جابه جا کردم تا دو روز کمرم درد میکرد.
تارا جون عزیزم هیچ موقع کارای سنگین رو تنهایی انجام نده حالا خوبی
2810