2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام سلام
هزار اسمان جون اینی که گفتم به صورت صابون مایع هست که یکم صورتش را مرطوب میکنه و بعد روی صورتش اون را ماساژ میده و بعد هم با آب سرد میشوره .تبلیغش را هم قبلا همیشه تو کانال ام..بی..سی دیده بودم خودم.
دختری هم صورتش از مو غیر قابل وصفه و بدم نمیومد که این دفعه که اومدم پرس و جور کنم ببینم میشه پشت لبش را کاری کرد .آخه بچه ام اینجا بین این کم مو ها خیلی تابلوووو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
من هستم مامان خانم گل . اینجا خیلی از رونق افتاده . اما من هم چنان اینجا را دوستش دارم وقتی میام نی نی سایت به اولین جایی که سرک میکشم اینجاست . بیان یه کم فعالتر باشیم . پیشنهاد میدم کار های روزانه دختر امون رو اینجا بنویسم . ار روابط خوب و عاطفی که با ها شون داریم تا دعوا ها و کلنجار ها مون .
من با وجود اینکه خیلی وقت میذارم برای دختر هام اما گاهی عصبی میشم و به شدت تمام برخورد میکنم . مثلا دیشب که از کلاس زبان برگشتن و دختر بزرگم نمره خوبی از کویز زبان گرفته بود ، دوست داشتن که کارتون ببینن و دنبال یه سی دی مناسب میگشتن که من اول مخالفت کردم بعدشم دیدم فایده نداره کفتم که حداقل تو تست بزن و تو هم ریاضی گاج روت حل کن خلاصه مکافاتی داشتم که نگو و نپرس اونا هم قبول کردن اما متاسفانه با بی حوصلگی و غر زدن فراوان کار هاشون رو انجام دادن و سی دی که انتخاب کردن یک ساعت و نیم طول کشید و شد ساعت 10 و30 و هنوز این دوتا نخوابیده بودن و خلاصه منم ......
چه خوبه که هستید.
هزار آسمان جون منم هر وقت عصبانی میشم بعدش پشیمون میشم ولی خوب اذیت میکنن دیگه.بعضی وقتها دختری اینقدر حرف میزنه که سرم میره ولی خوب مجبورم تحمل کنم که بازم بیاد حرف هاش را بزنه.

مریم جون ، مامان خانم گل تصمیم گرفتم یه نامه برای بچه هام نامه بنویسم و بهشون بگم که من تصمیم گرفتم به مامانی باشم که غذا های خوشمزه براتون درست کنم و بهتون عشق بوزم و هرگز هم روی سرتون داد نزنم و اینها شرط اینه که دیگه معلم خصوصی نباشم آزانس نباشم و تذکر دهنده مداوم در مورد خواب - مسواک - حمام رفتن - تلویزیون دین - سی دی دیدن - درس خوندن - زبان - تکلیف های دیگه مدرسه و... نباشم . حالا اگه مامان مهربون و با یه دنیا غذا های خوشمزه میخواید یا علی .

تمام دیروز روزنامه دیوار ی مدرسه دختری وقتم گرفت از بس استری داشتم که به بقیه کارهام برسم داشتم خفه میشدم
هزاراسمان جون ایده جالبیه. کلن یه چیزی که مثل همیشه نباشه خوبه . چون اگر هم جنبه تربیتی نداشته باشه و به نامه دقت نکنن حداقل باعث میشه که احساس صمیمیت بیشتر بکنن و از اون طریق به نتیجه مطلوب برسی. نمی دونم تونستم منظورم را بگم یا نه. نتیجه اش را به ما هم بگو.
مامان خانم گل عزیزم
نمی دونی این نامه چکار کرد ! البته بیشتر از کاریکاتور و چند توصیه دقیق و مشخص استفاده کردم و کلی بچه ها خندیدن عکس یه مادر شکم گنده و م وززی و اخمو رو کشیدم و بعد درخواست هامو دقیق نوشتم خدا رو شگر تا حالا توی این چند روزه جواب داده مخصوصا روی دختر بزرگم تاثیر داشته . بعدشم رمز گذاشتیم که اگه به درخواست هام گوش ندادن مامان فلان شکلک رو در میاره
حالا خوشون پیشنهاد میدن که هفته آینده چطور نقاشی بکشم قراره اونا هم در خواست و خواسته هاشون رو برای من و باباشون بنویسن
چه خوب هزار اسمان جون ، مامان نمونه، خوبیش اینه که صمیمی تر هم میشن با اینجور کارها.
مشکل هم که میتونم بگم بعد از ٦ ماه این اولین ماهه که طولانی تر شده.
کلا نمیدونم اقتضای سنشونه یا تنهایی ما اینجا که بیشتر بهم نزدیکمون کرده کلا اخلاق دختری ماکه بهتر از قبل شده.
2810