2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
به به سلام به همه میبینم رونقی گرفته اینجا

دختر منم جوش میزنه یکبار بردمش دکتر 100 تا انتی بیوتیک دادبهش داروخونه گفت خانم مگه چه مریضی داره ؟خلاصه مارو ترسوند ماهم بقیه داروهاشو گرفته بودیم شده بود 120000 تومن اما با اون حرف دیگه نه انتی بیوتیک خورد نه داروهاشو استفاده کرد همینطوری مون

الانم زیاد جوش میزنه و از اون بدتر جوشهای سر سیاه داره رو بینیش و چونش نمیدونم کجا ببرمش پاکسازی کنن؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزار آسمونی

دخترم مشکلی نداره ولی اصلا کادر خوبی ندارن و واقعا معلماشون خوب نیستند درسای سنگین به اندازه ای که توسال 4میلیون باید بدی 10 درصدشم برا بچه خرج نمیشه الانم پرس وجو کردم دبیرستان منطقه یک 13 نفر قبولی تو تهران داده خوب اینا میخوان آخرش دکتر مهندس بشن اونیم که دولتی میخونه آخرش همینه جز این که اینا زجر مضاعف میکشن

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
سلام خانمها
دختر منم پیشونیش گاهی اوقات جوش میزنه ولی چیزی که نکرانم میکنه ١-جوشهای سرسیاه روی بینیشه و ٢-موهای زاید خیلی زیاد صورتش
جوری که حتی به فکر افتادم ١٥سالگی ببرمش لیزر کنم ،به نظر شما چکار میشه کرد؟
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
ای پک دقیقا مثل دختر منه چاره ای ندارن تا از دست این مدرسه ها خلاص بشن
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
هزار اسمان جونم دخی ما که نه جوش نمیزنه البته من خودم تازگیا دارم بهم جوش میزنه فکر کنم تازه صورتم یادش افتاده غرور جوانی بزنه خخخخخخخخخخخخ
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
چکاوک جون ما که دخی رو ولش کردیم متخصص بهش فقط یه سری ویتامین داد بعدشم گفت قدش خوبه دیگه هیچ ولی الان کلاس ششمی با قد 140 به نظر خودم کوتاهه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
هزار اسمان جون کدوم درس دلت خوشه من که دخی هر روز بیکاره هیچ وقت خدا که خوندنی نداره افتاب از کدوم ور بزنه هر دفعه بشینه بنویسه چهارشنبه ها بعد از ظهر هم میبرمشون کلاس شنا همین تمام
بچه ها دختر های منم با کمال تاسف خیلی پر موهستند کلا بدنشون هم پر مو است فکر کنم باید یه مقدار حقوق ماهانه رو کنار بزارم برای لیز این دو تا
کاتر ین جون خوب کردی بهش آنتب بیوتیک ندادی چون به محض اینکه قطعش کنی دوباره جوش میزنه من خودم یه پا دکترم در خصوص جوش
خوب پس خدا رو شکر ما تنها نیستیم اخه میدونین دختر من خیلی هم سفیده(تو مدرسه معروف به سفید برفی)بعد این موهای سیاه
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
2810