2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام، مامانهای مهربان و دخترای گلشون.امیدوارم خوب باشید.
اینجا چقدر سوت و کوره !
من دخترم هر دو هفته .... میشه ، میخوام ببینم شما با این مورد برخورد داشتید؟ چیکار کردید؟ دکتر بردید ببینید چی میگه؟ ممنون میشم اگر کسی تجربه مشابه داشته بگه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبا خانوم من که هیچ همین کتابای مدرسشو بخونه هنر کرده
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مامان خانم گل منظورت پری است ؟ دختر من تقریبا هر 35 یا بیشتر میشه دکتر رزاقی آذر گفت بخاطر بی نظمی پر ... به دکتر زنان نیبرید که یه موقعی قرص بده برای تنظیم شدن . چون همین باعث میشه صفحات رشدش بسته بشه ولی بنظرم با همون دکتر رزاقی آذز یه مشورتی بکن میتونی براش ایمیل کنی جوابتو میده
من امدم از جلسه ی دخی نمره هاش که شاهکار بود از این ماه توبیخ میشه تا بشینه خوب درس بخونه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
برا سه شنبه هم جلسه ی بهداشت گذاشتن قراره یک بار در هفته هم قرص اهن بهشون بدن