2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
صباجان اینهمه کتاب رو مطمئنا نمیشه با هم استفاده کرد. اگر در حد تیزهوشان میخواهی و قوی به نظر من نوین و مبتکران رو باهم بگیر. به نظر من واقعا کافیه و اینکه از بقیه استانداردتر هستند عزیزم
اول اینکه ظهرها نباید بخوابند
اینطوری ساعت بندی کن
3-4 علوم نوشتنی
4-4:15میوه
4:15 - 5 ریاضی خواندنی
برای کلاس ششم اگر میخواهی قوی باشه و امتحان تیزهوهاشن بده از 3 تا 8 بصورت 4 ساعت مفید باید درس بخونه حداقل
شبی نیم ساعت تست بزنه
شبی 5 دقیقه روخوانی قرآن کتاب خودش
شبی 5 دقیقه خوشنویسی
شبی10 دقیقه نقاشی
شیب 10 دقیقه ورزش کردن رو تو اون یکساعت
حتما داشته باشه.
شبها حتما ساعت9 بخوابند/
مهمانی شبها وسط هفته تعطیل میباشد.
روزهای پنجشنبه صبح میتونن 2 ساعت کتاب متفرقه علمی ببینند
تلویزیون کارتن روزی یکربع .برنامه مستند روزی نیم ساعت
ورزش و تغذیه هم میتونم فردا براتون برنامه بدم اگر مایل بودین
صباجان اینهمه کتاب رو مطمئنا نمیشه با هم استفاده کرد. اگر در حد تیزهوشان میخواهی و قوی به نظر من نوین و مبتکران رو باهم بگیر. به نظر من واقعا کافیه و اینکه از بقیه استانداردتر هستند عزیزم
اول اینکه ظهرها نباید بخوابند
اینطوری ساعت بندی کن
3-4 علوم نوشتنی
4-4:15میوه
4:15 - 5 ریاضی خواندنی
برای کلاس ششم اگر میخواهی قوی باشه و امتحان تیزهوهاشن بده از 3 تا 8 بصورت 4 ساعت مفید باید درس بخونه حداقل
شبی نیم ساعت تست بزنه
شبی 5 دقیقه روخوانی قرآن کتاب خودش
شبی 5 دقیقه خوشنویسی
شبی10 دقیقه نقاشی
شیب 10 دقیقه ورزش کردن رو تو اون یکساعت
حتما داشته باشه.
شبها حتما ساعت9 بخوابند/
مهمانی شبها وسط هفته تعطیل میباشد.
روزهای پنجشنبه صبح میتونن 2 ساعت کتاب متفرقه علمی ببینند
تلویزیون کارتن روزی یکربع .برنامه مستند روزی نیم ساعت
ورزش و تغذیه هم میتونم فردا براتون برنامه بدم اگر مایل بودین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم صبا جون منم از دیگران یاد گرفتم وظیفه ام اینکه انتقال بدم
1- ورزش
باعث شادابی میشه و از خستگی درمیان
1- دخترا روی زمین دراز بکشن و پای چپ و راست را باندازه 10 سانت به نوبت بالا بیارن . اینکارو 10 بار با پای چپ و 10 بار با پای رات. باعث میشه خون از سمت پا به سمت بدن جریان پیدا کنه چون درس خوندن بدون حرکت انجام میشه. بدن برای ادامه خسته میشه و نیاز به حرکت داره
2- این ورزش رو هر 2 ساعت حتما انجام بدن . سر رو تا کمر دولا میکنین تا جاییکه موها برگردن بسمت انگشتان پا .این حرکت باعث میشه خونه بسمت مغر حرکت کنه
3- درحالت کسل بودن ومتوجه نشدن بقیه درس. فقط در جا زدن بصورت سریع و ریز. این حرکت اگر با دخترتون مقابل هم بایستین و انجام بدین باعث میشه یه حالت شادی به هر دو نفر بزنه
4- ورزش خنده. چند دقیقه بی علت قهقهه بزنین. شاد . سرزنده خواهید بود اگر چنان بخندین که تمام اعضای صورت شما درد بگیرد

در مورد تغذیه
1- مصرف قرص آهن روزانه یک عدد
2- صرف صبحانه . پنیر با گردو (حداقل یک گردو در روز)-خامه و عسل
3- میان وعده یک عدد موز یا سیب
4- ناهار هر روز نصف قاشق به وعده اضافه کنید. مثلا اگر همیشه 5 قاشق میخورن فردا 5/5 قاشق تو ظرفشون بکشین. روز بعد 6 قاشق. بسیار نامحسوس برین جلو
5- با غذا حتما ماست بخورن. حتی یه قاشق
6- نوشابه من خیلی دوست دارم ولی گفتن که نخورن ....آخه چرا خوب خوشمزه است
7- یه شیرینی خامه ای یا هر چیز یرین بلا فاصله بعد از ناهار عالیه
8- بعد از اینکه از مدرسه برگشتن
اگر ناهارو تو مدرسه میخورن مطمئنا برای صرف یه غذای دیگه حتی چند قاشق جا دارن
دیگه هیچ چیز بهشون ندین تا عصر ساعت 5 یه عصرونه مختصر در حجم کم مثل تخم مرغ. نیمرو.شیر برنج. شله زرد دنت.
9- دیگه گرسنه نگهشون دارین تا شام .روزهای اول براشون کم بکشین . حتی دو قاشق.بعد کم کم زیاد کنین.
در این پروسه شما کم کم معده رو عادت میدین که خال و پر میشهو احساس گرسنگی کنه.وعده ها رو کم کم زیاد کنین. مثلا یرای روز اول نصف تخم مرغ با 5 قاشق شام. فرداش فقط 6 قاشقش کن. حتی اگر میگه دوباره میخوام زیاد بهش غذا نده.

مهم اینه که در ظرف شیک و خوشگل بهشون غذا رو بدین موقع غذا خوردن با هم باشین
موقع غذا خوردن حرفعا و خاطره های خوب بزنین و بخندین
زعفرون .کره یا روغن حیوانی حتما تو غذا بریزید
یک روز در هفته یه قلم بپزید و بطور نانحسوس در هر وعدده غذا یک قاشق بریزید
هرگز اصرار به غذا خوردن نکنین.
بچه ها این 5 قاشقو که میگم واقعا من برای درسا از 5 قاشق شروع کردم. اصلا غذا نمیخورد.
الان ماشالله باید بگم درسا یه بشقاب کافبه.
صبا من مجله نمیگیرم ولی واقعا چیز خوبییه
تا پارسال مدرسه اشون همون سروش ها رو بهشون میدادن .
بچه ها درسا هم این ماه بینش 14 روز شد صبر کنم اگه تکرار شد ببرمش دکتر یا باید حتماببرم.؟
هزار آسمان عزیزم خواهش میکنم عزیزم. ماشالله دختر خودت با علاقه و درسخونه ماشالله. روی ماهشو ببوس
مامان خانم گل دکتر معینی در تلویزیون میگفت تا 3 سال اول پریود بینظمیش طبیعیه و بعد از 3 سال منظم میشه و درمان نداره فقط شبی 1 دونه قرص آهن رو بده عزیزم ...یا لااقل هفته ای 3 تا رو بده
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
مریم جون ممنون بخاطر مطالب که نوشتی متاسفانه دختر من اضافه وزن داره و هی میخوره مشکل زیاد خوردن داره بعضی وقتها میگم مامان هیچی تو رو سیر نمیکنه الان یه چند وقتی است که شبها اصلا برنج درست نمیکنم و ظهر ها هم حتما عدسی یا سوپ یا آش کنار غذای اصلی میزارم میگم حداقل کمتر برنج بخوره آخه طفلکی عاشق برنجه