2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو هم چي ميده ؟ متادون ميده ياازاونا كه شيره والكل دارن مگه كمپ بدي نگهش دارن خيلي سخته اما بيزار ...

اره متادون میده ب ۲ میده دتا میده والا اینا بدتر از تریاکن

اخه فعلا وقتی میگ توخونه میزاریم کنار دگ چرا بره کمپ ،دره خونرو قفل کردیم از خونه هم بیرون نمیریم 

تا چن روز بالا میاره و بدن درد میگیره ک مرحله سختیه و بهش میگن فیزیکی تو دوران فیزیکی ام آبمیوه و ا ...

نمیدونستم خداکنه این چنروز زود بگذره

باورت میش پول نداریم حتی براش ابمیوه بگیرم 

ایشالا ایشالا خدا از دهنت بشنوه

نمیدونستم خداکنه این چنروز زود بگذره باورت میش پول نداریم حتی براش ابمیوه بگیرم  ایشالا ایشال ...

اره عزیزم خیلی درکت میکنم

خودت شربت آبلیمو و اینا درست کن

هیچ قرصی هم نده بهش هیچی

حتی اگه سردرد و بدن درد خیلی شدیدی هم داشت قرص مصرف نکنه

تو منو میبینی ولی نه همه ی منو...تنها هدفم مفیدبودنه  وبعد برگشتن به آغوشِ خاک به آرامشِ الهی به کنار امیر بودن و تو دنیایِ امیر زندگی کردن..💔خدایا از تفکرات منفی بیزارم نجاتم بده 💔خدایا مثبتم کن خدیا منو همه رو ورژنی از خودت کن....
خب ایشالا حس میکنم از من طلبکارههه😐😐

ببخشید ک‌اینو میگم یکی از صفت های آدم معتاد همینه طلبکار 

دائم در حال انکارن 

ب مرور دروغگو 

تنبل 

انشالله ک همسرت خوب میشه 

ولی از من ب تو نصیحت الان اصلا دلت ب حالش نسوزه منظورم اینکه عذاب وجدان نداشته باش 

ولی بهش رسیدگی کن دیگه چاره چیه

ترک میکنه عزیزم متادون و داروهای که اونا میدن کبد رو نابود میکنه من برادرم همینطوری تو خونه ترک کرد ...

اره بابا اونایی که اونا میدن خدادادند چه چیزایی توشون قاطیه همه صنعتیو شیمیایی با وابستگی بالا

نمیدونم اصن با کی لجه میگم بیا استامینوفن خالی بخور نمیخوره میگم چای نبات میگ نه میگم چای پونه میگ نه فعلا که مودش اینجوریه 

چنساله برادرت ترک کرده عزیزم؟خداروشکر

2810