2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر دارو میده بجاش ،نمیخوام با دارو ترک کنه  رو چ حساب میگی اینجوری ترک نمیکنه؟

دارو هم چي ميده ؟ متادون ميده ياازاونا كه شيره والكل دارن

مگه كمپ بدي نگهش دارن خيلي سخته اما بيزار ميشن

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 

تا چن روز بالا میاره و بدن درد میگیره ک مرحله سختیه و بهش میگن فیزیکی

تو دوران فیزیکی ام آبمیوه و اینجورچیزا استفاده میشه

و حرفای آرومبخش و امیدوارکننده 

بعدش اروم اروم بدنش رو فرم میاد و اشتهاش زیاد میشه و سم مواد از تنش خارج میشه

و بعدش ک کلاسای انجمنا رو عصرا شرکت کنه ۷۰،۸۰ درصد راهو رفته

تو منو میبینی ولی نه همه ی منو...تنها هدفم مفیدبودنه  وبعد برگشتن به آغوشِ خاک به آرامشِ الهی به کنار امیر بودن و تو دنیایِ امیر زندگی کردن..💔خدایا از تفکرات منفی بیزارم نجاتم بده 💔خدایا مثبتم کن خدیا منو همه رو ورژنی از خودت کن....
دکتر دارو میده بجاش ،نمیخوام با دارو ترک کنه  رو چ حساب میگی اینجوری ترک نمیکنه؟

ترک میکنه عزیزم متادون و داروهای که اونا میدن کبد رو نابود میکنه من برادرم همینطوری تو خونه ترک کرد ولی حسااابی بهش رسیدیم البته بهش اسپند هم دادیم روزی ۵۰تا دونه تقریبا

عزیزم تحملش سخته ماهم درد داشته باشم قرص میخوریم یا استامینوفن یا مسکن ژلوفن  دو سه روز سخته ب ...

میگم بیا بخور قبول نمیکنه میگ تاثیر نمیزاره 

الان یکی از خانوما هم گفتن استامینوفن خالی بخوره

2810