2777
2789
عنوان

خبرنامه***رفقای کلوپ تابستون وچهارم مهر 90***

| مشاهده متن کامل بحث + 117814 بازدید | 2255 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان گلم

مصی جون یه دنیا ممنون بابت زحمتی که کشیدی و یه روز به یاد موندنی دیگه رو برای خودمون و بچه هامون فراهم کردییی.
فونیکا جون دست گلت درد نکنه خواهر بابت عکسای بچه ها واقعا زیبا بود.

همه ی دوستایی که حضور داشتید خوشحال شدم از دیدنتون و بودن در کنارتون. واقعا خیلی خیلی خوش گذشت. جای همه ی دوستای گلی هم که نبودن خالی.

بچه ها دیدید که من از هادی قول گرفتم که زحمت عکسا رو بکشه هههههههه سلب مسئولیت کردم از خودم همونجا. فک کنم از همتون عکسای خوب داشته باشم. دیروز که ساعت 8:30 رسیدم خونه الانم سرکارم. اگه بتونم امروز زودتر برم خونه عکسا رو گلچین میکنم همزمان برای همتون سند میکنم. فقط لطفا همتون آدرس ایمیلاتون رو بذارید. سعی خودمو میکنم نهایت تا آخر این هفته ترتیب عکسا رو بدم بفرستم.
سلام مهدیه جان محبت میکنی برای منم میل کنی اگر هم سخته که میدونم سخته میخوای یه محبت کن رو یه سی دی برام رایت کن میام ازت میگیرم بازم هر طور راحتی ممنونم که اینقدر مهربونی دوستم

mahmadijobaneh@yahoo.com

راستی طلی؟؟؟

همین پنج شنبه که میادش خدا بخواد.. فقط خدا کنه اذیت نکنه اونجا بمونه

حالا یه دیقه م بره تو و بیاد خوبه ولی خوب دوست دارم زیاد اونجا باشه

شماره تو برام میل میکنی بی زحمت؟

اگه برام ضبطش کنی که خیلی ممنونت میشم عزیزم
سلام بچه ها ،منم خیلی از دیدنتون تو روز جمعه خوشحال شدم ، از همون جمعه که رسیدیم خونه آرینا طفلک تب وحشتناکی کرد که هنوزم سردرد و استخون دردش تو بدنش هست ،الهی بمیرم برای بچم دکتر میگفت ویروس گرفته

در هر حال مرسی از زحمتی که دوستان کشیدن تااین تولد تبدیل به یک خاطره خوب و خوش واسه بچه هامون بشه
مهدیه جون آدرس ایمیل منم اینه : mana_hashemi@yahoo.com

سلام دوستان.
بچه ها کسی از دختر من عکس نداره برام بفرسته؟
من دوربینم شارژش تموم شد و عکسهایی هم که از آوا انداحتم همش در حال حرکت و بازیه و تار شده.
لطفا اگر عکسی دارید به n_mahyari@yahoo.com ارسال کنید.
بسیار ممنون میشم.
2810