2777
2789
عنوان

خبرنامه***رفقای کلوپ تابستون وچهارم مهر 90***

| مشاهده متن کامل بحث + 117814 بازدید | 2255 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله تولد خیلی خوب بود...کاملا مشخص بود که به بچه ها داره خوش میگذره..جای همه اونایی که نبودن خالی بود.انشاالله سال دیگه جمعمون جمع تر باشه.....از مصی عزیز و همه کسانی که زحمت کار رو دوششون بود هم ممنونم...
سلام بچه ها . منم ز تولد امسال خیلی خوشم اومد.هم ماها راح تر بودیم هم بچه ها بیشتر بازی کردند . دست همه درد نکنه مخصوصا مصی جون .
من اول مهمونی شارژ دوربینم تموم شد . لطفا عکسها رو بذارید اینجا . هر کسی هم از من و جوجوم عکس داره لطفا به آدرس زیر بفرسته . ببخشیدها . ممنون
n_mahyari@yahoo.com
نمک جونم خیلی به ما خوش گذشت
پسرک و که رسما زوری بردیم از اونجا دست گلت درد نکنه

دست فونیکا جونمم بابت اون عکس ناز پسری درد نکنه
دست مریمم با کلوچه های خوشمزه ای که زحمتشو کشیده بود درد نکنه خیلی خوب بود

منم عکس میخوام هر کی داره برام بزاره
زندگى مثل فلوته… میتونه چندین حفره و خلأ داشته باشه اما اگه خوب بلد باشى بنوازى؛ همون فلوت میتونه نواهاى جادویى تولید کنه!
سلام مامانا به نظر منم تولد امسال عالی بود ایشالا هر سال تکرار بشه امیدوارم از عکسا خوشتون اومده باشه .....از مصی جونم هم ممنون خواهشا هر کی عکس از بچه های دیگه داره بزاره ...منم دوربینم رو جا گذاشته بودم متاسفانه نتونستم عکس بندازم.............
مریم جون مامان آرتین خوشگله سلام گلم این آدرس میلم هست لطف می کنی عکسای آرتینم رو بفرست مرسی عزیزم
ms_akhlaghi@yahoo.com
مهدیه جون مامان سارینا گلم شما هم لطف می کنی عکسا رو برام میل کنی ممنونم عزیزم................
ممنونم نمک جوون از بابت همه چی. مرسی فونیکا جوون بابت عکسای خوشگلت خیلی خوش گذشت. با این که رادین بد قلقی ممیکرد اما کیف کرد کلی بازی کرد.
جای همگی خالیییییی بود. ایشالا سال دیگه و سالیان دیگه همه با هم تولد کوچولوهامون جشن بگیریممممممم
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
2810