2777
2789
عنوان

دو بهم زنی های خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 182 پست
جهت خوبش فقط برای بچه هاشه ولی عروسا دسمنشنخارجیه آره ولی خونه تپ ایران به اسمش زدهاونیکه دو تا بچع ...

آره اون قسمتش بده که خودخواهیه...خب دخترش خونه که داره ماشین که داره شوهرشم که کار میکنه پدرشوهر پولدارم داره دیگه گریه کردنش چیه 🤕بخدا بعضیا ناشکرن مردم لنگ اجاره خونشونن اینا با زیاده خواهیشون بقیه رو اذیت میکنن.... درسته آدم دلش زندگی بهتر میخواد ولی نه که رو جیب بقیه حساب باز کنی....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
[QUOTE=364399486]ماهم دقیقا مثل شماییم با این تفاوت که همسرم میدونه من برام مهمه😁😁 و جلوش حای تظاه ...

پاییز کار اونا درسته نه ما

اونا اولویت یک خودشون هستن و دلشون

ما همیشه عادت کردیم پا رو دلمون بزاریم بخاطر بقیه

ما داداشمو از صفر آوردیم بالا 

الان با من قهره بدون هیچ مشکلی🙄🙄

کلا در رقابتن باهام

و چون یاد گرفتم بهشون رو ندم و دعوتشون نمیکنم اصلا اسم من میاد مامانم میگه انگار فلفل ریختن تو دهنشون

بخدا هرکس دیگه بود نه تنها غذا برات نگه میداشت بلکه لقمه میذاشت دهنت

منم مثل تو تنهام 

فقط تفاوتمون اینه که بخاطر اینکه خانوادشوهرم خوبن باهم باید تظاهر کنم خوبیم ماهم که نزنن تو سرم

عجباااا بخدا داداشت رو بعد از ازدواج خواهی شناخت اولشه

داداش من زنش دوبار مهریه گرفته ازش

چندین ساله زندگیشون رو هواست 

هروقت شوهر منو میبینه از باجناقش میگه از خانمش میگه🤣🤣🤣

من ماشین مجردیمو برای خونه تهران فروختم

بعد فکر کرد من ماشین نمیخرم هی پز ماشین زنش رو میداد که با فروش خونه و دادن مهریه خریده بود رو میداد 

به من میکفت ماشین نخریدا دو تا ماشین دردسره

من گفتم من مجردی ماشین داشتم همسرم دوتا داشت

الانم اراده کنم میخرم که شوهرم از ماشین مجردیم بالاتر خرید برام 

دهنشون بسته شد

درسته پول دوتامونه ولی خب اونا پول منو نمیبینن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره اون قسمتش بده که خودخواهیه...خب دخترش خونه که داره ماشین که داره شوهرشم که کار میکنه پدرشوهر پول ...

چی بگم والا

اینا حسودن 

نباید کسی بیشتر از اونا داشته باشه تا حالشون خوب باشه

همینقدر روانی

آره ♥️♥️♥️ دیگه خسته شده بودن و بشدت بیخیال شده بودن طبق چیزایی که تعریف میکردن....

آره بیخیالی بهترین راهه

اما همسرم بیخیال نیست تظاهر میکنه هست

من که مدام تو فکرمه موقع اقدام

چی بگم والااینا حسودن نباید کسی بیشتر از اونا داشته باشه تا حالشون خوب باشههمینقدر روانی

یه چی هم هست مادرشوهرت میدونه دخترش بی دست وپاست و بدون اون هیچه ولی تو قدرتمندی اینه که اذیتش میکنه.... 

آره بیخیالی بهترین راههاما همسرم بیخیال نیست تظاهر میکنه هستمن که مدام تو فکرمه موقع اقدام

حق دارین به زبون راحته ولی واقعا باید خیلی راها رو گذروند تا به اون بیخیالیه رسید این همسایه خیلی سختی کشید برا همین دیگه در این حد بیخیال شدن. تو تلاشت رو بکن و درمان رو بیخال نشو پیگیری کنین‌.

یه چی هم هست مادرشوهرت میدونه دخترش بی دست وپاست و بدون اون هیچه ولی تو قدرتمندی اینه که اذیتش میکنه ...

دقیقا

البته نسبت به جاریمم همینطوره

جاریم با کلاس بازی براش در میاره

شیکه این اذیتش میکنه

اینارو امروز دیدم چقدر جالب دقیقا حرفای شماها

حق دارین به زبون راحته ولی واقعا باید خیلی راها رو گذروند تا به اون بیخیالیه رسید این همسایه خیلی سخ ...

توکل به خدا

ببینم چی میشه 

ماه قبل همسرم رفته بود عطاری بدون اینکه من بگم دارو تقویتی خریده بود

دلم سوخت 

اولش شک کردم چی خریده بعد عصر رفتیم بیرون گفت از در عطاری رد شدم رفتم مشکلمو گفتم اینو داد 

حق دارین به زبون راحته ولی واقعا باید خیلی راها رو گذروند تا به اون بیخیالیه رسید این همسایه خیلی سخ ...

پاییز دیروز رفتم ناخنامو درست کردم 

ابروهامم 

موهامو رنگ نکردم گفتم صبر کنم تا فردا اگر پریود نشدم تست بدم 

اگر شدم که هیچ برم رنگ کنم

میگن ضرر داره رنگ

چقدر من امیدوارم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣

الان خدا میگه این بنده من انقدر پرو من روم نمیشه باردار نباشه😁😁😁

پاییز کار اونا درسته نه مااونا اولویت یک خودشون هستن و دلشونما همیشه عادت کردیم پا رو دلمون بزاریم ب ...

راستی یادم رفت بگم

داداشای دیگمو میبره براشون لوازم قسطی میخره برند وسایل برقی من😂😂😂😂

من تی وی ۷۵ سونی دوسال پیش خریدم نقد 

اون موقع ۵۱ تومن

رفتن همشون خریدن حتی برای خودش اما برند داغون

چون سونی رو قسطی نمیدادن

یا داداش دیگم که چندسالی ثروتمند شده زنگ زده میپرسه تی وی شما چه مارکیه🙄🙄🙄

برای نامزدی داداشم وقتی اومد وسایا نامزدی رو ببره شاید یک دقیقه خونمون بود اونروز عکس فرستاده برای خواهرم دیدم رفته رنگ مبلای من با کمی شباهت رو خریده🥴🥴🥴🥴

همسرم دید گفت ااا چقدر شبیه مبلای ماست

پاییز کار اونا درسته نه مااونا اولویت یک خودشون هستن و دلشونما همیشه عادت کردیم پا رو دلمون بزاریم ب ...

همون طلافروشه قهره؟

جوگیره جوگیر من اصلا فکرشو نمیکردم همچین برخوردی کنه بنظرم گاو نه من شیرده هست یهو با یه حرکت گند میزنه به همه چی عین مامانمه....ولی من اینا رو بی غیرتی میدونم نمیدونم شاید واقعا اشتباه فکر کنم ولی داداشم داشته باشه خب خیلی بهتر ازینه که وضعش داغون باشه برا چی باید حسادت کنم....

دو بار مهریه گرفته اونوقت پز هم میده🤕شانس🥴 مهدی همیشه یه چی میگه:آدما نداشته هاشونو فریاد میزنن....میگه هی از دارایی و لول بقیه تعریف میکنه خب یه بار از خودش تعریف کنه.... 

من همیشه میگم خداروشکر دستم جلو اینا دراز نبوده وگرنه اینا منو میترکوندن تصمیم گرفتم هنوز ارتباطمو کمرنگ تر کنم چون قطعا بعدا مخم بهش نمیکشه....اینم هرچی داره اول از بابام داره بعد هم کمکای من ومهدی...

راستی یادم رفت بگمداداشای دیگمو میبره براشون لوازم قسطی میخره برند وسایل برقی من😂😂😂😂من تی وی ۷۵ ...

ایول حنا سونی رو از کجا پیدا کردی الان😍😍😍😍یکی ایده بگیره خوبه ها من ذوق میکنم میگم چقد خوبم که ازمن ایده گرفته ولی اینا میدونی یه طوری برخورد میکنن من بدم میاد جاریمم همینه کلا تیپش عین من شده فقط یکم دستش بستش چون شوهرش عین مهدی بروز نیست و سخت گیره هرچند کلی تغییرش داد...

همسرت😁 من همش میگم دم مهدی گرم که نمیرینه به داداشم🤦 میدونم خودشو کنترل میکنه چندروز پیش گفت داداشت خیلی اشتباه میکنه خودش رو کوچیک میکنه مگه بابات کم براش گذاشت

پاییز دیروز رفتم ناخنامو درست کردم ابروهامم موهامو رنگ نکردم گفتم صبر کنم تا فردا اگر پریود نشدم تست ...

مبارکت باشه😍😍😍منم ذوقی ام زود دل میبندم تازه نمیتونمم ذوقمو کنترل کنم🤕موقع کاوه چندروز بعد اقدام بی بی چک گذاشتم(نه به موقع کیان که۱۳روز ازموعدم گذشته بود نه به موقع کاوه) بعد جالب بود حاله انداخت که فکر کنم بیشتر از چند دیقه خطائه...ولی خدا خواست و همون اقدام بارداربودم.از ته دلت از خدا بخواه کی بهتر از خدا🥺بی منت میده🥺

همون طلافروشه قهره؟جوگیره جوگیر من اصلا فکرشو نمیکردم همچین برخوردی کنه بنظرم گاو نه من شیرده هست یه ...

آره همون طلا فروشه

دو بهم زنه

همش دنبال این بود از اول کاری کنه شوهرم با من مشورت نکنه

بعد دید فایده نداره 

خیلی تلاش کرد

الان داره خودش رو میکشه بقیه رو برسونه به ما 

بعد بزای خودش هم کلاس میذارن🤣🤣🤣

من برام مهم نیست

بنظرم برای تو هم مهم نباشه

سعی کن از اول خط قرمزارو مشخص کنی چون زن که میگیرن زنجیر پاره میکنن پسرا

دقیقاالبته نسبت به جاریمم همینطورهجاریم با کلاس بازی براش در میارهشیکه این اذیتش میکنهاینارو امروز د ...

دقیقا درست میگه....حنا فامیلای منم همینن همش میخوان بکوبن.....یکیش دخترداییم ویکیش داداشم.... دخترداییم سال اول عقدم روز زن عید بود....مهدی برام دستبند خرید بعد ما شام اونجا دعوت بودیم حنا دستبند رو دید دیگه ازین رو به اون رو شد مهدی قشنگ متوجه شد....تیکه هم مینداخت... یه بار تو تیم منه یه بار دشمنمه... یه بار تیکه میندازه یه بار میگه تو بین ما خوش شانس بودی یه بار میگه آره پدرشوهرت خونه داده فلان داده(یعنی شما هیچی از خودتون نداشتین) منم گفتم من هیچوقت با پسر۱۸ساله ی بی پول ازدواج نمیکردم....حنا واقعا هم همین بودم من اصلا مخم به پسرای کم سن وبی پول نمیکشید چون تو خونوادم خیلی سختی کشیدم وهمیشه هم نسبت به سنم جلو تر بودم.... هروقت انقد تیکه میندازن این یعنی ما موفقیم و من واقعا سکوت میکنم و رابطمو با مهدی قوی تر این شگرد منه ولی مهدی سریع جواب طرف رو میده آبکشش میکنه.... جاریم نتونست بامن وارد جنگ شه....

من کیان رو گفتم که چندماه بعد عروسی باردارشدم سریع بعد عروسی پرسید اقدام نکردین🥴گفتم تو برنامم نیست(دقیقا تو اقدام بودیم) ولی کاوه رو خدا سریعترداد. بعد کیان که به دنیا اومد چندوقت بعد اومد خونمون گفت آها پی اینا هستی که بچه نمیاری گفتم پی چی؟ به کتابا و گلام اشاره کرد🤦🤦🤣🤣🤣🤣 من خوشحال میشدم تو دلم میگفتم چقد پیگیر منه😁😁😁😁 خبیثم🤭🤭🤭

خلاصه اینکه خوشحال باش ازین که قدرتمندی خوشحال باش فقط فقط فقط باهمسرت عاشقانه برخورد کن اینا بیشتر میسوزن بهت قول میدم‌.