2777
2789
عنوان

خدایا مامانامون چی کشیدن 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 117 پست
نبات داغ دادم یذره اروم شد

باشه عزیزم ولی عرق نعنا نده من به حرف نینی سایت‌ها دادمش بیچاره شدم بعدا که بردم دکتر کلی دعوام کرد گفت عرق نعنا دل دردش رو کم کرده ولی اسید معده رو زیاد کرده نباید میدادیش .

هرکسی خود داند و خدای دلش که چه دردیست کجای دلش. لطفا برای حل مشکلات خانواده م  دعا کنید.

رفلاکس و کولیک داره

فراورده های گاوی نخور حبوبات نخور بچه نفخ میکنه تا صبح گریه میکنه

دخترمم منم اینجوری بود همه اینا رو حذف کردم نخوردم شبا راحت میخوابید

اگه میخوردم تا صبح گریه میکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من گریه میگرد  میپیچیدمش تو پتوش میزاشتم رو پام یه طرفی اروم شکم و کمرشو ماساژ میدادم اروم میشد  

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
دو تا میگم دوتاشو انجام بده.یک برو پدی لاکت پرتقالی بخر بهش بده دوم یک پارچه نرم آروم دورش تاب بده ا ...

راهکارات عالیه عزیزم 👌

بی زحمت برا درد و اذیت کردنای دندون دراوردن هم راه حل میدی

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
منم هرشب تا صبح بیدار ازینور سزارین همش۶روزه زایمان کردم هیچ کمکی هم ندارم  گردنم داره میشکنه ...

وای😭😭 درکت میکنم😭😭

خدا بهت صبر و سلامتی بده نوزادتم خوب میشه ان شاءالله

عزیزم شما بچتون کولیک نداشته خداراشکر. بچه کولیکی من ۶ماه تمام فقط ضجه میزد. همه راههای سنتی ومدرن ر ...

اتفاقا کولیک شدید داشت هرچی دارو کولیک بود صاف کردم من تا تو نوشته هام نوشتم پدی لاکت پرتقالی دادمش عالی بودددددددد ولی تا ول میکردم بچه دل درد میشد یک سره گریه میکرد منم تا شش ماهگی دادم بعد به غذا افتاد و دندون در آورد اسهال شدید کله داغ دیگه پدی لاکت هم فایده نداشت براش.عزیزم بعیده بچه ای گولیک نداشته باشه مگر معجزه ای باشه چه میدونم یکی شانس داشته باشه

خدا بت صبر بده عزیزم  کارتو خیلی سخته  منم بیست و سه روز زایمان کردم دست تنهام دوتا هم از ...

ممنون عزیزم اره بخدا دارم از کمر میفتم

دوتا هم بچه مدرسه ای دارم دیگه نگم برات

امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💖
پسر من که دیشب ۶ ساعت بیدار بود و گریه میکرد ۶ روزشه

خدا حفظش کنه بچه های من تا ۱۰ روز مثل عروسکن بی سرو صدا همش میخوابن بعد اون خدا نشون هیچکی نده 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
با دکترش مشورت کن ولی بچه من با پدی لاکت و گرمیچر خارجی خیلی اروم تر میشد .. 

اهان اسمش این گرمیچر برای بچه من اصلا اثر نداشت همه هی میگفتن ولی من اصلا قبولش ندارم یکبار خریدم اونم راستش ریختمش دور.اون گیاهی هم من میگرفتم از عطاری خودم مثل چی میخوردم تو شیرم بره براش فایده نداشت 

اتفاقا کولیک شدید داشت هرچی دارو کولیک بود صاف کردم من تا تو نوشته هام نوشتم پدی لاکت پرتقالی دادمش ...

پس خداراشکر کولیکش با دارو کنترل میشده. من انواع داروها را دادم ولی هیچ کدوم اثر نمیکرد

عزیزم خیلی میفهممت. دوتا پسر شیربه شیر دارم که هر کدوم تا ۶ ماه شبانه روز ففط گریه میکردن. شاید باور ...

الهی عزیزم😢😢😢الحق ک بهشت زیر پای مادراس😢💔💔

اینو فهمیدم باید سفتو سخت جلوگیری کنم😂😂

باشه عزیزم ولی عرق نعنا نده من به حرف نینی سایت‌ها دادمش بیچاره شدم بعدا که بردم دکتر کلی دعوام کرد ...

من خودم زیاد خوردم عرق نعناع ولی فایده نکرد بدتر میشد الان فهمیدم چرا ولی این دارو دکتر داد وقتی دید چشمام داغونن گفت دعا به کل امواتم میکنی که خدایی هم دعا به کل امواتش کردم هرجا هست خدا خیرش بده

منکه باورم نمیشه بچه اس باشع که گریه نکنه

سر دوتا بچه هام تا ۶ ماه تقریبا همشششش گریه میکردن یعنی فقط بغل بع بغل میچرخیدن تا یکم آروم بشن 

من تمام راه ها رو رفتم از درمان شیمیایی بگیر تا گیاهی خودم لب به هیچ نمیزدم

لبنیات چند روز نخور ببین آروم تر نمیشه حتی پیش دکتر طب سنتی هم بردمش ولی فایده نداشت

ولی چند تا راهکار هست کمک میکنه

بعد از هربار  شیر خوردن بیست دقیقه عمودی نگه دارش 

بادگلو رو حتما بگیر صدای سشوار خیلی آرامش میکنه ننو خیلی آرامش میکنه شربت گریپ واتر هم خ به 

چیه برا بزرگام خوبه

برای درد معده بزرگسال متاسفانه من شدیدا اسید معدم زیاد بود دو تا میگن مشکل یکی نفخ شدید بزرگساله یا اسید زیاد.من اسید زیاد داشت معدم.که راستش من انواع و اقسام دارو شیمیایی مصرف کردم یک قرص خارجی بود عالی بود اون تو بارداریم هم خوردم فوق العاده بود.ولی بعد اینکهبهتر شدم کمی شش ماه داروی تقویتی معده خوردم خدا رو شکر برای بیماری شدید گرفتم و دارو مصرف میکردم گه میگفتن معده خونریزی میکنه من معدم آخ نگفت.فقط بعد یک سال مدام دارو مصرف میکردم باز اسید معدم زیاد شد باز سه ماه تقویتی معده خوردم.الان شکر خداااااا گوش شیطون کر کاملا رفته شکر خدا بعد ده سال زجر مداوم از معده .دیگه هیچ مشکلی ندارم

2810