2777
2789
عنوان

خدایا مامانامون چی کشیدن 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 117 پست
دو تا میگم دوتاشو انجام بده.یک برو پدی لاکت پرتقالی بخر بهش بده دوم یک پارچه نرم آروم دورش تاب بده ا ...

باشه ممنون از راهنمایی همشو امتحان میکنم ببینم اینبار چ بهانه ای داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راهکارات عالیه عزیزم 👌 بی زحمت برا درد و اذیت کردنای دندون دراوردن هم راه حل میدی

اون برای دندون درد .من حقیقتا میدیدم کله بچه داغه منه بدبخت فکر میکردم تب کرده تا صبح پاشویه!!!!یکسر ونگ میزد بعد اسهال از این زرد ها گرفت شدید هر پنج دقیقه یک تیکه زرد مینداخت بعد پوستش تاول زده چون پی پی اسیدی بود.خلاصه مکافات کشیدم بچه من چهار ماهش یود اصلا فکر نمیکردم از دندون باشه.تا یکی تو دنیای مجازی گفت دندونه به خاطر اسهالش میگم

رفتم ژل دندون خارجی گرفتم فقط و فقط یک ذره رو لثه میمالیدم چون نباید به دهنش بخوره دیدم در کمال تعجب بچه اروم شد و اسهالش رفت تب هم قطع شد و تاول بین پاهاش هم رفت.بماند دکتر میگفت شامپو بچه بزن سشوار بزن بچه داری همینه به خدا هر پنج دقیقه کار من همین بود شستن بچه با شامپو و سشوار ولی فایده نداشت ولی اون ژل رو هر دو ساعت یکم میمالوندم به لثه .کل دندوناش بدون هیچ آزار یا کله داغ شدنی در اومد رفت

منکه باورم نمیشه بچه اس باشع که گریه نکنه سر دوتا بچه هام تا ۶ ماه تقریبا همشششش گریه میکردن یعنی ف ...

والا من اصلا طوری که خواهر شوهرم گفته بود که این بچه اش مثل خارجیا  موقع خوابش میخوابونه مادرش .اینم بگم یکی دیگه بچه اذیت میکنه بینی کیپ میشه.یک وسیله هست باهاش من اون مخاط بینی رو تا ته در میوردم به خدا شوهرم میگفت این مغزش نیومده بیرون اینقدر آب بینی.ولی کار با اون وسیله رو یاد گرفتم ولی هرکی دیدم گفته استفاده نداره!!!من روزی دو سه بار بینی بچه رو خالی میکردم اینقدر راحت میخوابید و نفس میکشید.یک سوراخ بینی کامل تخلیه میکردم بعد اون سوراخ .یک مپمه از بیخ و بن اب بینی بچه رو خالی میکنه

اون برای دندون درد .من حقیقتا میدیدم کله بچه داغه منه بدبخت فکر میکردم تب کرده تا صبح پاشویه!!!!یکسر ...

اسم ژل چی بود یادت هست 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
اسم ژل چی بود یادت هست 

ببین برای دندونای بچه من.اسهال شدیدش فشاری به بچه میومد برات داغ شدنش استامینوفن داد دکتر و شیرشو عوض کرد یعنی مکافات کشیدم مکافات بعد فهمیدم دکتر بی سواد بی شعور نفهمیده برای دندونه.والا یکی بهم گفت برو ژل دندون اون گفت جاری اون تعریف کرده محشره میگفت من استفاده نکردم.گفتم یک عکسی بده چیزی گفت والا هیچی ندارم.خوشم نمیاد از جاریمم بپرسم شوهرم رفت داروخونه با کلاس شهر .گفته بود ژل دندون گفته بود ایرانی یا خارجی.شوهرم گفته بود گرونتره و بهتره بده.فقط میدونم خارجی بود.برو بهترین داروخونه بالا شهر .اونجور جاها معمولا چیزای خوب میارن چون داروخونه ها پایین شهر کسی ازشون نمیخره نمیارن

ببین برای دندونای بچه من.اسهال شدیدش فشاری به بچه میومد برات داغ شدنش استامینوفن داد دکتر و شیرشو عو ...

ممنون عزیزم حتما از الان باید به فکر باشم

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

اینم بکم بچه چون اعصاباش هنوز کامل نشده نمیگم قنداق کنی نه اصلا فقط یک پارچه نرم دور بچه بپیچون فقط دستاش یک طوری باشه که ول نشه اگه نمیزاره ببندی وقتی خوابید این کارو کن اروم ببند محکم بچه نبندی.و اینکه خیلیا اینقدر تن بچه میکنن لباس .اینقدر لباس تنش کن بچه عرق نکنه وقتی دیدی عرق میکنی لباساشو کم کن.بچه باید لذت ببره از خوابی که میره.والا من همین کارا کردم بچم اروم بود همه میگفتن شانسش بلنده بچش ارومه.تموم اون کارا رو کردم ضمنا وقتی میبریش حموم هر سری یک قطره روغن بادوم تلخ بزن به سرش چون داره استخونا سرش تکمیل میشه به شدت پوسته میزنه وحشت زده میشی ولی اگه هر دفعه حموم میبری یکمی روغن بزنی به سرش دیگع حتی یک ذره پوسته نمیزنه سرش.دیگه هر چی بلد بودم یادت دادم 

والا یادم نمیاد روغن بادام تلخ بود به سرش میزدم یا روغن خاصی بود به سرش میزدم الان شک کردم.فقط باید حتما روغن به سرش بزنی وقتی از حموم میاریش باید دو تا گوشاش با گوش پاک کن حسابی تمیز و خشک کنی چرک نکنه و بین پاهاشو زیر بغلاش و دور گردنش مواد بزنی من بین گلوشو پودر میزدم و بین پاهاش وازلین چون پودر میگن بد هست با کمی زیر بغلش هم باید پودر بزنی ..برای کار با پمپ بینی هم نترس اصلا مخصوصا وقتی از حموم میاد حسابی خیس میخوره بینی.تا جایی که میشه نوک پمپ بکن تو یک سوراخ بینی.بعد پمپ فشار بده تا ته.بعد اون یکی سوراخ بینی رو با انگشت کیپ کن اصلا هوایی در نیاد بعد پمپ رها کن هرچی تو بینی هست خالی میکنه بعد اون یکی بینی.یکم این پمپه قلق داره باید دستت بیاد قیمتی هم نداره نسبت به کارایی فوق بالایی که داره

سانازی نبینم خسته شدیا! امروز بعد چند وقت اومدم پستاتو ببینم که با بچه داری چیکار میکنی دیدم ناراحتی ☹️ عزیزم غصه نخور خب اولش سخته،بچه داری همینه دیگه قربونت برم،یادت بیار که چه قدر دعا میکردی خدا بهت نی نی بده،حالا که خدا لطفشو شامل حالت کرده ناشکری نکن عزیزم،همه این روزارو میکشن تنها تو نیستی،میدونم سخته با اینکه خودم هنوز قسمتم نشده ولی خب خواهرم بیشتر وقتا خونه ما بود وقتی ازدواج نکرده بودم و تقریبا میتونم بگم بچه داری کردم 😁 خب سخته اوایلش تا عادت کنی،شب بیداری داره،واکسن زدن داره،حواست باید بهش بیشتر باشه بعدش کم کم راحت تر میشه،عزیزم لذت ببر از مادری کردن،این روزا زود میگذره بعدا حسرتشو میخوریا،شنیدم نوزادا صدای هود و سشوارو دوست دارن چون حس شکم مادرو میده اون صداها از گوگل دانلود کن براش بذار ببین آروم میشه😁

2810