2777
2789
عنوان

خدایا مامانامون چی کشیدن 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 117 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی میفهممت. دوتا پسر شیربه شیر دارم که هر کدوم تا ۶ ماه شبانه روز ففط گریه میکردن. شاید باورت نشه من دقیقا ۵۰ شبانه روز نخوابیدم سر پسر اولم. پسر دومم تا۱ سالگی تموم ساعات بیداریش بغلم بود یعنی تماااااااااام ساعات.الان ۵ سالشه دومیم. از کمر و گردن داغونم. به اینها اضافه کن که هر دو زردی رفلاکس و کولیک داشتن. هر دو نه شیر خودمو میخوردن نه شیرخشک. من چندین سال فقط وفقط ارزوی مرگ میکردم. وقتی پسر دومم را باردار بودم اولی همش به بغلم بود. شبها تایکی را میخوابوندم اون یکی بیدارشد. فقط زجروشکنجه مطلق بود. همسرمم هم باهام خوب نبود. به تازگی یه کاری راشروع کرده بودشبها ۴میومد خونه وقتی تازه میخواستم بخوابم باید همش دلهره ی اونو داشتم. تازه ورشکست هم شده بود پول شیرخشکم به مکافات جور میکرد. حالا من دختر نازپروده ی یکی یه دونه داشتم اینجوری زنده بهگور میشدم. نگم برات که چی کشیدم

اینو بگووووو این از همه بیشتر بیدارع

دو تا میگم دوتاشو انجام بده.یک برو پدی لاکت پرتقالی بخر بهش بده دوم یک پارچه نرم آروم دورش تاب بده اروم ببند.طوریکه مثلا خواب رفت دستش تو خواب تکون نخوره.برات حسابی میخوابه بچه کوچیک خوابش زیاده هم بچه داره اذیت میشه هم خودت.هر کدومشو انجام ندی باید بی خوابی بکشی یا ساعت به ساعت بیدارت کنه خود دانی.ضمنا بعضی بچه ها دیر آروغ میزنن رو یکی از رون پاهات برعکس بزارش اروم اروم تکون بده پاتو خسته شدی همینطور بزارش رو رونت چنان یهو آروغی میزنه که خودت میگی مگه میشه بچه چله ای اینطور آروغ بزنه.رو دلش صاف میشه چنان برات بخوابه خودت کیف کنی. ضمنا یک روز در میون ببرش حموم این حموم هم بزار ساعت هفت هشت غروب ببرش بعد بلافاصله شیرش بده و چنان برات میگازونه خوابو که نگو من هیچ با همین کارا نفهمیدم چطور بزرگ شد فقط سر دندونش دیوانه کرد مارو که اونم راهشو پیدا کردیم

اره خورده

اروغش بعد هر بار شیر خوردن حتما بگیر 

برو داروخانه قطره رفلاکس بگیر چند نمونه دارن 

عرق رازیانه مخصوص نوزاد بگیر برا خودت هم عرق رازیانه بگیر رازیانه خشک هم بگیر خودت در طول روز بزار دهنت 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
منکه امروز پسرمو ختنه کردیم دیگه از کمر به پایین فلج شدم اینقدر که راش بردم  بغل کسی به غیر خو ...

پسرمو ختنه کردم یادمه ی چند تا پماد داد یکیش پماد بی حسی بود واسش میزدم دردش کم میشد 

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
وای خیلیییی حوصله میخواددددد

دقیقا... بخدا من حوصله ندارم... یعنی دلم میخاد دراز بکشم فقط سقفو نگا کنم😐

هر کس حریم الهی را نگه دارد خداوند او را از بن بست رها میکند و به او روزی میدهد از جایی که گمان نمی برد... 
نمیدونم 

بچه الکی گریه نمیکنه اینو بهت قول میدم من از روز اول زایمان همه چی خوردم حتی فلافل با همین کارا که گفتم عالی بود یک قطره تقویتی آلمانی ام بود میدادمش چنان اشتهایی داشت سیر دل میخورد و میخوابید 

دو تا میگم دوتاشو انجام بده.یک برو پدی لاکت پرتقالی بخر بهش بده دوم یک پارچه نرم آروم دورش تاب بده ا ...

اره منم همه این راهها رفتم خیلی خوب بود.

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
😔😔😔😔

منکه سرویس شدم اون اوایل هر دکتری هم بردم ولی خوب نشد تا سه ماه اذیتم کرد بعدش خوب شد. یعنی ررسما دیواته شده بودم. دومیرو که بار دارشدم فقط از خدا میخواستم مثل بچه اولم نباشه که خدارو شکر حتی یک شبم گریه نکرد