2777
2789
عنوان

نه به هادی ن به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6064 بازدید | 251 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ خووووب حرص چرا؟

چون واقعا میگم حالا نگن پز میده دیوانه وار عاشق مامانم خیلی خو منم میگم آخه یکم بیا بغل خودمم😅  همیشه هم وقتی سرکار نمیره کار خونه انجام همه چیز همه چیز  ولی مامانم میگ بهش استراحت کن اون ن کارش خودش انجام میده😅 منم حرص میخورم😤 

عین برادر شوهرم اونقت شوهرم دلش میخواد حتی موقع دسشویی هم من بشورمش اینقد  ک این مرد تنبل😑🤦‍ ...

منم به شوهرم‌میگم‌ میخای بیام دستشویی بشورمت والا

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
عین برادر شوهرم اونقت شوهرم دلش میخواد حتی موقع دسشویی هم من بشورمش اینقد  ک این مرد تنبل😑🤦‍ ...

این عادلانه نییییییییس😭😭😭😭😭💔😬

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
مننم اصلا باورم نمیشه میگه هست همچین مردی

منک اون تاپیکو ندیدم ولی از من ب تو نصیحت

اینجا هرچی میبینی باور نکن. حرفای الکی زیاد زده میشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
منم به شوهرم‌میگم‌ میخای بیام دستشویی بشورمت والا

هی خواهر 😢

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
این عادلانه نییییییییس😭😭😭😭😭💔😬

😢🥺

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
چون واقعا میگم حالا نگن پز میده دیوانه وار عاشق مامانم خیلی خو منم میگم آخه یکم بیا بغل خودمم😅 &nbs ...

حسود نباش😂😂خدا حفظتون کنه برا هم

خدا برکت بده ب سلامتی و عشقتون ب هم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
شوهر منم کمک می‌کنه ولی بقول شما بیشتر باید خودم ازش بخوام ولی اگه مریض باشم یا وقتی باردار بودم همه ...

اره والا منم تا ازش نخوام نمیکنه

من هنوز بچه ندارم که تستش کنم😁

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
حسود نباش😂😂خ دا حفظتون کنه برا هم خدا برکت بده ب سلامتی و عشقتون ب هم

عزیز دلمممممم همچنین شما خانواده محترم عزیز دلم ب خوشی لبتون خندون  همیشه بهترین آرزو براتون دارم گلم 😘

خانما چرا باور نمیکنید من پدرم همینطور بودن برای مادرم وما دخترا،البته مادرم فوق العاده زن زرنگ وتمیزی بود ولی حدود 15 سال مریض شد،پدرم حتی کفششم پاش میکرد،پاهاشو کرم میزد،از سرکار که میومد جارو وشستن ظرف ولباسها وپخت غذا همه روخودش انجام میداد،ماهم که میرفتیم اونجا میگفت شما غذا پختین آوردین وبردین ظرفها بامن بعد ازشستن ظرفها میوه هم پوست مییکرد وبرامون میاورد حیف که عمر مادرم به دنیا باقی نبود،الانم پدرم خونمون باشه ببینه سبزی خریدم خوش پاک میکنه بخوام جارو بکشم ازم میگیره خودش انجام میده

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
2810