بابایی من ک بدتر از هادی با وجود اینکه 20 سال با مامانم ازدواج کرده بعد هشت سال بهم رسیدن تا از شرکت میاد فقط روست دارم مامانم کمک کنه ایییییی من حرص میخورم😤😤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرمن موهامو ازش بخوام شونه میکشه...بعضی وقتام ازش بخوام جارو برقی و ظرف میشوره و توالت حمومم میشور ...
شوهر منم کمک میکنه ولی بقول شما بیشتر باید خودم ازش بخوام ولی اگه مریض باشم یا وقتی باردار بودم همه کارا رو خودش میکرد خدایی اونموقع فهمیدم کدبانوییه واسه خودش و رو نمیکنه
تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
نفرین نکردم یه روز یجایی که چند نفر هی بهت تمهمت زدنو گفتن درغگو اونم تا حالت نامساعد حالتو میپرسم. ...
وقتی خودت واقفی ک مشکل افسردگی داری برو دکتر بمذیر وخودتو درمان کن ..دانشجوی روانشناسی هم هستی🙄
اگه طلبههم هستی ک مثل من نمازت قضا نمیشه پس ارتباطت باخدا رو بیشتر کن تعجبمیکنم آرامش نمیگیری
دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!! این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕 همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
باور کنید هستن من همسرم بیرون ببینی میگی این تو خونه از جاش،تکون،نمیخوره انقدر جدی،و خشکه ولی،بخدا انقدر سر بچه داری و کارای خونه کمک،حالم،بوده ،شبا خودش بیدار میشد بچه رو آروم میکرد ،میگفت تو بخواب ،،الان هم همینه فقط من،عجولم سعی میکنم خودم،همه کارام رو انجان بدم ولی اگر کاری باشه حتما،خودش انجام میده