2777
2789
عنوان

نه به هادی ن به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6064 بازدید | 251 پست
مننم اصلا باورم نمیشه میگه هست همچین مردی

هادی بردارشوهر منه خداییش همه اینکارا رو میکنه از این خیلی بیشتراشو

حالا شوهر من😬😬😬💔💔😭

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم در کمد و کابینت رو پشت سرش نمی‌بنده ولشون کن درست نمیشن دیگه

دقیقا شوهر من😂😂😂😂

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

قطعا همچين مرد هايي وجود دارن 

چون خيليا توو عمرشون نديدن نميشه گفت ظرف دروغگوئه

ولي اول اسم كاربريشو بگوو ببينم سابقه دروغگويي داره يا نه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
یه خواهرشوهر دارم سن داره دقیقا عین من لباس میپوشه چربی تزریق میکنه بگونه  و اصلا جمع نمیکنه خ ...

استارتر اون تاپیک ک میگید کی بود؟؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
هادی بردارشوهر منه خداییش همه اینکارا رو میکنه از این خیلی بیشتراشو حالا شوهر من😬😬😬💔💔😭

عین برادر شوهرم

اونقت شوهرم دلش میخواد حتی موقع دسشویی هم من بشورمش اینقد  ک این مرد تنبل😑🤦‍♀️

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
شوهرمن موهامو ازش بخوام شونه میکشه...بعضی وقتام ازش بخوام جارو برقی و ظرف میشوره و توالت حمومم میشور ...

شوهر منم کمک می‌کنه ولی بقول شما بیشتر باید خودم ازش بخوام ولی اگه مریض باشم یا وقتی باردار بودم همه کارا رو خودش میکرد خدایی اونموقع فهمیدم کدبانوییه واسه خودش و رو نمیکنه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
نفرین نکردم یه روز یجایی که چند نفر هی بهت تمهمت زدنو گفتن درغگو اونم تا حالت نامساعد حالتو میپرسم. ...

وقتی خودت واقفی ک مشکل افسردگی داری برو دکتر بمذیر وخودتو درمان کن ..دانشجوی روانشناسی هم هستی🙄

اگه طلبه‌هم هستی ک مثل من نمازت قضا نمیشه پس ارتباطت باخدا رو بیشتر کن تعجب‌میکنم آرامش نمیگیری

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

باور کنید هستن من همسرم بیرون ببینی میگی این تو خونه از جاش،تکون،نمیخوره انقدر جدی،و خشکه ولی،بخدا انقدر سر بچه داری و کارای خونه کمک،حالم،بوده ،شبا خودش بیدار میشد بچه رو آروم میکرد ،میگفت تو بخواب ،،الان هم همینه فقط من،عجولم سعی میکنم خودم،همه کارام رو انجان بدم ولی اگر کاری باشه حتما،خودش انجام میده

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
2810