2777
2789
عنوان

نه به هادی ن به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6064 بازدید | 251 پست
دقیقا….احتمالا شوهر اون خانم هنوز طاقتش طاق نشده،که اون روشو نشون بده

نه گلم بعضی از زنها و مردها بلد نیستن زندگی کنن نمیدونن زوج و زوجه چیه . مثله این آقا. هادی . دیگه شورشو در آورده خودش خودشه در اختیار خونه و زندگی میذاره .‌زنش که مجبورش نمیکرد

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=211416268] اونایی که میان مبگن دروغ گفتم  حلالتون نمیکنم چون با حال بدم تاپیک زذم  ...

🤣

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
😳😳😳😳راست میگی . خوب الان چی خونه یه پدرشه ؟ برادرت چی زن گرفت بچه اشون در امانه پیشه باباشه یا پ ...

نه بابا ازدواج نکرده،البته تازگیا خبر ندارم ازش.

خونه پدرشه.با پول مهریه ظاهرا یه آپارتمان خریدن براش.

برادر منم ازدواج نکرد،بخاطر بچش نتونست،اخه خیلی رو بچش حساس بود،براش دوتا پرستار گرفت.خیلی بهش میرسید.میگفت نمیتونم بچه معصوم رو بندازم زیر دست نامادری.مادر خودش نخاستش ،یه زن غریبه میخادش.

من و خدا💫
اتفاقا افسردگی بعد زایمان داشتم‌خیلی شدید.چون زایمانم خیلی خیلی سخت بود..بعد زایمانم تقریبا همه چی ا ...

جالبه موهاتو شونه میکردی با وجود افسردگی شدید

من موقعی که افسردگی داشتم کارای مهمی رو که باید انجام میدادم فراموش کرده بودم و پشت گوش مینداختم شونه کردن مو که دیگه بماند 

ادما با هم فرق دارن🤷‍♀️

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
[QUOTE=211416268] اونایی که میان مبگن دروغ گفتم  حلالتون نمیکنم چون با حال بدم تاپیک زذم  ...

نفرین نکردم

یه روز یجایی که چند نفر هی بهت تمهمت زدنو گفتن درغگو اونم تا حالت نامساعد حالتو میپرسم. 

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

خالی بندیه باور نکنین 

شوهرش شغلش چیه ک از صبح تا شب خونست بچه پوشک میکنه غذا میده و... خانه داره؟  

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
مننم اصلا باورم نمیشه میگه هست همچین مردی

هست مردی که به خانومش کمک کنه اما دیگه نه تا این حد 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
2810