2777
2789
عنوان

نه به هادی ن به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6064 بازدید | 251 پست

باور کن مامان منم مث شماس. یعنی فکر کن همه کارارو خودش می کنه حتی نصب بخاری و جمع کردنش. تعمیر شیرآلات و درز گیری و کارای فنی 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آشپزیش خوبه عالیه 😍😍 ولی تو هی تحسین کن بزار بیشتر بپزه  تو کارای دیگه هم هندونه بزار زیر بغ ...

خخخخ آره کلا بنده‌ی محبت و تحسینه.. البته بروی خودش نمیاره خیلییی غد و خشکه اما کلا تا میگم ممنون بچه هارو نگه داشتی من استراحت کردم حالم عالیه میگه پرو نشو دیگه من سرکار میرم خستم بار آخر بود ولی بازم نگه میداره 😂

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
شوهر من از کار خونه متنفره (انگار من عاشقشم😒 میگه هرچی میخوای از من بخواه کار خونه نخواه.خودش اشپز ...

🤣😂😂😂😂والا جذابیتشون بیشتره 

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
اینا همشون قابل تحمل ولی پوشک عوض کردن بچه قابل تحمل نیست‌‌اصلا‌ برای من.

اصلا باور نکنید

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
اینا همشون قابل تحمل ولی پوشک عوض کردن بچه قابل تحمل نیست‌‌اصلا‌ برای من.

شوهر من چندباری عوض کرده آخه چرا قابل تحمل نیست؟! 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

منوچی میگی خاهر امروز سفره دادم شوهرم پهن کنه فقط پهن کنه چون دستم بند بود بعد به من میگه ازسرکارخسته میام سفره روهم من بندازم😕بعد حالا من فک کردم بارداربشم دیگ کمک حالم میشه🤦🏻‍♀️😐اصن شاخ دراوردم

اخرشم میگه شوخی کردم 😒

اصلا باور نکنید

باور نکردم.اخه کدوم‌مردی موهای زنشو ک از حموم‌اومدشونه میزنه‌..پس کارای شخصی ب چی میگن...واقعا کسی ک‌وقت نکنه‌مو شونه‌کنه دیگه خوردن خوابیدنشم وقت نمیکنه انجام‌بده دیگه.

خخخخ آره کلا بنده‌ی محبت و تحسینه.. البته بروی خودش نمیاره خیلییی غد و خشکه اما کلا تا میگم ممنون بچ ...

همین فرمون برو جلو به حرف کاری نداشته باش مهم عمله که انجام میده 😂😂😂

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

تاپیکش ترکید😑😑😑😑 تازه داشتم میخوندم

😂😂😂😂😂

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗