2777
2789
عنوان

نه به هادی ن به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6064 بازدید | 251 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرمن موهامو ازش بخوام شونه میکشه...بعضی وقتام ازش بخوام جارو برقی و ظرف میشوره و توالت حمومم میشور ...

منم اولاش همه کاری میکرد ولی خودم خیلی اذیت میشدم دیگ اجازه ندادم 

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
عامو اینا همه دروغه هیچ مردی اینکارارو نمیکنه اینا رویاشونه😂

همینو بگو 

چرت محض

اخه مرد از صبح تا شب سرکاره بعدبیاد خونه خسته کوفته شام بپزه؟یامامانم برام شام بفرسته؟بی عرضگی افتخارداره؟

🍦

من اصلا نمیسپندم زن بخوابه گوشی بگیره دستش شوهر کار کنه بعد بره سر کار بازم کار کنه اصلا قشنگ نیس 

جذابیت اقامون ب خان زاده گیش قشنگه بخوره بخوابه بره سرکار😎

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
مننم اصلا باورم نمیشه میگه هست همچین مردی

اره بخدا هست. تو فامیل ما ک زیاد هست حتی لباس زیر خانمشون رو میشورن با دست ک ماشین نندازه وسواس داره. شوهر منم کمک هست اما نه عین هادی. در حد بچه داري چندساعت در روز ک بخوابم و ب کارام برسم. غذا پختن و غذا گرفتن از بیرون ک آشپزی وقت ندارم بکنم و بچه هارو حموم بردن و جارو و گردگیری. هر از گاهی 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
‌شوهر منم غذا میپره مخصوصا الان ک تازه زایمان کردم هی ام میگم نامردیه دست پختت از من بهتره از دختر ب ...

😂😂😂😂😂 آفرین به تحسینت ادامه بده 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

شاید ایشون مریض باشن و نتونن کار انجام بدن 

البته همکاری خوبه تو کارها هم بیرون هم توی خونه 

و اما 

حرف ی سری کاربرها رو باور نکن طرف چندتا تاپیک قبلش نالیده شوهرش محل نمیزاره دعوا میکنه به خانواده به احترامی میکنه

ی دفعه تو این تاپیک شد شوهر همراه  و همه کاره تو خونه تا خانم درس بخونه

استارتر رو نمیگم 

دروغ میگه ب نظرم 

مطمعنم دروغه 

برا سوزوندن دل خانمای مشکل دار 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
من اصلا نمیسپندم زن بخوابه گوشی بگیره دستش شوهر کار کنه بعد بره سر کار بازم کار کنه اصلا قشنگ نیس&nb ...

شوهرمن تعطیل باشه کلییی کمک میده 

اما وقتی سرکارباشه دیگه طفلک اونهمه خسته اس پاشه شام بپزه؟؟؟؟؟

توهمشونه بابا

🍦
😂😂😂😂😂 آفرین به تحسینت ادامه بده 

خخخ نمدونسم مؤثره ولی خب بود.... خیلی آشپزیش خوبه لامصب 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
2810