2777
2789
عنوان

نه به هادی ن به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6064 بازدید | 251 پست
همینو بگو  چرت محض اخه مرد از صبح تا شب سرکاره بعدبیاد خونه خسته کوفته شام بپزه؟یامامانم برام ...

والا 

مردم فک کردن ما گوشامون مخملیه مردا همیجور ک راه میرن باید پشت سرشون جمع کنی 😐😂😂😂

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من😂😐آب هم بخوره از من میخواد از بس مامانش لوس بارش آورده ایش

اوف دقیقاااااا مث شوهر من 

انگار اقا یه سالشه همه کارا با منه از بس مامانش لوسش کرده با افتخارم میگه من نزاشتی پسرم دست به سیاه و سفید بزنه 

شوهرمن تعطیل باشه کلییی کمک میده  اما وقتی سرکارباشه دیگه طفلک اونهمه خسته اس پاشه شام بپزه؟؟؟ ...

فقط اون قسمت که گفت صبح قبل رفتن پوشک بچه عوض میکنه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
والا  مردم فک کردن ما گوشامون مخملیه مردا همیجور ک راه میرن باید پشت سرشون جمع کنی 😐😂😂😂

اصلا چرت محضه واقعیم باشه باخوشحالی نیست مطمئن باشید کلی ام حرف میشنوه از مرده بابت بی عرضگیاش

🍦
شاید ایشون مریض باشن و نتونن کار انجام بدن  البته همکاری خوبه تو کارها هم بیرون هم توی خونه&nb ...

یادشون می‌ره میخان چسی بیان اثرات قبلی پاک کنن بعد یهو از خواب که بیدار میشن تاپیک قفل میکنن

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫
شوهرمن تعطیل باشه کلییی کمک میده  اما وقتی سرکارباشه دیگه طفلک اونهمه خسته اس پاشه شام بپزه؟؟؟ ...

ی رویایی هس ک براورده خودشونو گول میزنن

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
اصلا چرت محضه واقعیم باشه باخوشحالی نیست مطمئن باشید کلی ام حرف میشنوه از مرده بابت بی عرضگیاش

شک نکن هیچ مردی زن تنبل ب دردش نمیخوره این اگ راستم بگ فک نکن فقط تو کار خونه تنبله ها ن تو همه ی کاراش باور کن تنبلع

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

شوهر من از کار خونه متنفره (انگار من عاشقشم😒

میگه هرچی میخوای از من بخواه کار خونه نخواه.خودش اشپزه نهایت هفته ای یکی دوبار غذا بیاره یا برنج بیاره من خورشت بزارم.خیلییی کمک کنه ظرفشو بزاره تو سینک.فقط تو این ۵سال یه هفته  من استراحت بودم برا عمل بینی.۲بار ظرف شست ویه جارو زد کع نمیزد بهتر بود😂

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خخخ نمدونسم مؤثره ولی خب بود.... خیلی آشپزیش خوبه لامصب 

آشپزیش خوبه عالیه 😍😍 ولی تو هی تحسین کن بزار بیشتر بپزه 

تو کارای دیگه هم هندونه بزار زیر بغلش تو اونا هم کمک کنه 

ببینم میتونی یه کاری کنی بزنه رو دست هادی 😂😂

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25