2777
2789
عنوان

شوهر شماهم چشم هیزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5601 بازدید | 109 پست

الان یه عده میان میگن همه ی مردا چشم هیزن 

مثل دیدن فیلم پ..رن که‌میگفتن همه‌ی مردا میبینین و خیلی طبیعیه !!😑

با مشاور صحبت کن عزیزم

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

چی بگم همش با ویزیتورای شرکتای مختلف در ارتباطه صبح می گف یه دختره اومده بانک دامنشو با دستش هی جابجا می کرده که من ببینم این شلوار نداره 🤨🤨

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر ندارم خب بهش بگو اگه واقعا ناراحتی

چند بار گفتم عزیزم گفت اولش قبول نمیکرد میگفت تو فکرت خرابه اشتباه میکنی .گفتم باشه بزار قران بیارم قسم بخور ...نخورد..گفت باشه قول میدم از این به بعد نکنم .ولی میبینم که بازم میکنه 

ببین همشون اینطوری هستن.

یکی زیر زیرکی

یکی ساده لوحانه 

والا دختر ج.ند.ه و با هف قلم ارایش و بی حجاب رو منم نگاه میکنم.

چشم برا دیدنه دیگه.

مهم اینکه برا همید.

با نگاه اتفاقی نمیفته ک.

من سه سال ازد کردم

اوایل حساس بودم.

الان اصلا.

بعد توام ب پسر خوشگلا نگا کن. والااا

☹😂مامانم بیش از ۱۰ ساله نتونست بابامو درست کنه،،،تا جایی میریم یه دو دیقه غافل بشیم چشاش تو ....مردمه☹😒

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
دوست من یه روز مونده به عقد بخاطر هیزی طرف عقد و کنسل کرد 

خیلی پر جرئته دمش گرم

من اگه بودم نمیتدنستم همچین کاری کنم..

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

وای من هف ساله با یکی ام ب شدت همو میخاییم . من دیونش بودم بخدا شیش سال اول اصلا نفهمیدم اینقدر ک میرفتیم بیرون ی سالیه متوجه شدم. چندباری ک رفتیم دیدم خیلی نگا زنا میکنه با چ ذوق ام چشاش برق میکنه عوضی وقتی نگا میکنع بعدم ک دعواش میکنم بهش برمیخوره میگ من عادی گذری نگا میکنم توام پس نگا پسرا نکن .من قبلنا زیاو نگا پسرا یا مردا میکردم وقتی میرفتیم بیرون واس اینکه یوقت داداشی اشنایی نبینمون ولی ی ثانیه ای . ولی اون از چشاش معلومه چطوری نگا میکنه

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم...