2777
2789
عنوان

شوهر شماهم چشم هیزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5601 بازدید | 109 پست
شما چند سالگی عاشق شدید اول  بعد کی ازدواج کردید  ملاکاتون چی بود

من عاشق نشدم 

۳۵ سالگی یه رابطه رو شروع کردم که توی ۳۸ سالگی ثبت ازدواج کردیم 

هم کفو بودن در زمینه خانواده ها و دیدگاه ها و اهداف و اقتصاد ملاک مهمم بود

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند بار گفتم عزیزم گفت اولش قبول نمیکرد میگفت تو فکرت خرابه اشتباه میکنی .گفتم باشه بزار قران بیارم ...

چی بگم بهت گلم🤐

اکثر مردای امروزی اینجوری شدن

البته

خوب و چشم پاک هم هست ولی کم

پیش تو هم نگاه هیز میکنه ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
من عاشق نشدم  ۳۵ سالگی یه رابطه رو شروع کردم که توی ۳۸ سالگی ثبت ازدواج کردیم  هم کفو بو ...

ببخشید میپرشم تو سن ۳۵ سالگی رابطه ای رو شروع کردین یعنی همه جور رابطه ای توش بودع؟

😐
کارت ها رو پخش کرده بودن یکی یکی زنگ زدن کنسل کردن😂

فک کنم خانوادش هم خیلی حامیش بودن

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
ببخشید میپرشم تو سن ۳۵ سالگی رابطه ای رو شروع کردین یعنی همه جور رابطه ای توش بودع؟

نه رابطه نرمال آشنایی بوده که به دوستی منجر شده بعد شده دوستی خصوصی و بعد ازدواج 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی