2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 552 پست

🥲

یه صلوات برای حاجت دلم  و حل مشکلم مهمونم میکنی؟ خدایا من جز تو پناهی ندارم به حق قرآن عظیم الشان کمکم کن و حاجتمو برآورده کن 😭🤲🏻خدایا یه معجزه ازت میخام در حد خدابودنت🤲🏻 به امید روزی که بیام اینجا تاپیک بزنم و بگم به آرزوم رسیدم و حاجتروا شدم☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدل التماس دعا به نیت امضام انیتا هستم امام زمان امین گوی دعاهاتون 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

سلام آنیتا جان ان شاالله به حق حضرت رقیه سلام الله علیها

خدا بهتون نظر بکنه و فرزندی سالم و صالح نصیبتون کنه🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
سلام آنیتا جان ان شاالله به حق حضرت رقیه سلام الله علیها خدا بهتون نظر بکنه و فرزندی سالم و صالح نص ...

سلام عزیزم

الهی امین

خیلی ممنونم از دعای قشنگتون

حاجات دل مهربونتون روا انشاءالله

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

التماس دعا عزیزم 

برای خانوادم و خودم 😘

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

عزیزم لطفا تونستی دعا کن شاغل شم و درآمد خیلی خوبی داشته باشم 

دعا کن بابام حالش خوب بشه 

دعا کن بتونم اون ضرری که کردیم رو جبران کنم 

دعا کن انقدری درآمد داشته باشم که بتونم به بچه های کار کمک کنم 

عزیزم لطفا تونستی دعا کن شاغل شم و درآمد خیلی خوبی داشته باشم  دعا کن بابام حالش خوب بشه  ...

سلام عزیزم چشم حتما دعا میکنم ان شاالله به خواسته هات برسی و حاجت روا باشی🤲🌹

🥲من و دعا کنید ... 🙏🪻حال غریبی دارم ،کاش برآورده بشه به زودی و بیام همینجا بگم ،کاش حس و حالای بد و سردرگمی و آشفتگی م تموم شه دیگه 

انشاالله همگی حاجت روا باشید ،سلامتی و دل خوش و آرامش نصیب همه ...🌱

🥲من و دعا کنید ... 🙏🪻حال غریبی دارم ،کاش برآورده بشه به زودی و بیام همینجا بگم ،کاش حس و حالای بد ...

سلام عزیزم ان شاالله حاجتروا باشین🤲🌹