2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 552 پست
اینی ک نوشتم برای من غیر ممکنه  اما دوست دارم یه روزی بیاد که دکتر شم و یه مطب داشته باشم برا ...

سلام عزیزم ان شاالله به تمام خواسته هات برسی🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم

ظهور حضرت مهدی عج و حاجت روایی خودت وخانواده ان شاالله

وحاجت روایی همه مردم وخانوادم و شفای تمام بیماران وخانوادم وعاقبت بخیری برای همه وامنیت برای تمام مردم دنیا.ممنونم

لطفا هرزمانم یادت بود براعلی پسر۳ سالم ک چندین بیماری داره دعاکن.🙏🌺🙏

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
سلام عزیزم ظهور حضرت مهدی عج و حاجت روایی خودت وخانواده ان شاالله وحاجت روایی همه مردم وخانوادم و ...

سلام عزیزم ان شاالله حاجتروا باشین🤲🌺

ان شاالله علی کوچولو هم به زودی شفا بگیره و خوب بشه به حق شش ماهه ی امام حسین ع🤲

سلام عزیزم ان شاالله حاجتروا باشین🤲🌺 ان شاالله علی کوچولو هم به زودی شفا بگیره و خوب بشه به حق شش ...

قربونت برم عزیزم ممنونم الهی آمین

ان شاالله همیشه سلامت وخوش باشین خودت و عزیزانت الهی آمین

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
خدا نکنه عزیزم سلامت باشین ان شاالله🌹

ممنون عزیزم🙏🌺🙏

سلام عزیزم چشم حتما ان شاالله حاجت روا باشین🤲🌹

عزیزم میشه منو ویژه دعا کنی😭😭

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

برای موفقیت تحصیلیم و پاس کردن همه واحدهای این ترم

پایان نامم عالی پیش بره و زود فارغ التحصیل بشم

شاغل بشم زود

لطفاااا دعام کن🤲🏻💚😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
برای موفقیت تحصیلیم و پاس کردن همه واحدهای این ترم پایان نامم عالی پیش بره و زود فارغ التحصیل بش ...

سلام عزیزم ان شاالله حاجتروا باشین🤲

استارتر عزیز ان شالله چندین برابر دعای خیری که در حقم میکنی به زندگیه خودت برگرده لطفا نیوشا رو خیلی دعا کن

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
استارتر عزیز ان شالله چندین برابر دعای خیری که در حقم میکنی به زندگیه خودت برگرده لطفا نیوشا رو خیلی ...

سلام عزیزم ممنون از لطفتون🙏🏻🌹 چشم حتما دعا میکنم ان شاالله حاجتروا باشین🤲