2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 549 پست

عارفه جانم من😭😭😭😭😭💔 برای مشکلم التماس دعا ویژه دارم. حتی از کسالت پدرم هم بدتره😭😭😭😭

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

عارفه جانم من😭😭😭😭😭💔 برای مشکلم التماس دعا ویژه دارم. حتی از کسالت پدرم هم بدتره😭😭😭😭

سلام عزیزم چشم حتما دعا میکنم براتون، ان شاالله مشکلتون به بهترین نحو ممکن حل بشه🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم چشم حتما دعا میکنم براتون، ان شاالله مشکلتون به بهترین نحو ممکن حل بشه🤲

تا عمر دارم محبتتونو فراموش نمی کنم ممنوونم😭😭

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام 

لطفا دعا کن استادم باهام موافقت کنه🥺

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بخاطرامضاتون اومدم🙂 دعام کن بخت خوب قسمتم شه بخت خوب قسمت برادرم شه کارخوب گیرم بیاد🙏 بستگیام ر ...

سلام عزیزم😊 ان شاالله حاجتروا باشین و به همه ی خواسته هاتون برسین🤲

سلام عزیزم خوبی؟ یک دنیا ممنون ازلطف همیشگیت الهی به همه خواسته های دلت برسی اللهم صل علی محمدوال ...

سلااااااام‌ منویادته🥺🥺🧡❤️❤️❤️

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

سلام 

میشه از ته دلت دعا کنی حنا موفق بشه و از سختی ها گذر کنه🥺

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

سلام عزیزدل

امیدوارم مشکلاتتون حل شن همگی 

برای شفای مادرم و سلامتی خانواده ام دعا کنین ♥️

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚
سلام عزیزدل امیدوارم مشکلاتتون حل شن همگی  برای شفای مادرم و سلامتی خانواده ام دعا کنین ♥️

سلام ممنونم عزیز جان🙏🏻🌹 چشم حتما ؛ ان شاالله مادرتون شفا بگیرن و خانواده تون سلامت باشن🤲

برای منو خانوادمم دعا کنید❤️❤️خوشبختی و عاقبت بخیری

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️