2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3169 بازدید | 550 پست
سلام عزیزم التماس دعای فراوان دارم ازت 🙏 لطفا سرنمازات حتما دعام کن ⚘ اسمم فرشته  خییلی ممن ...

سلام عزیزم چشم ان شاالله حاجتروا باشین🌹

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
سلام عزیزم چشم ان شاالله حاجتروا باشین🌹

واقعا محتاج دعا هستم برای حاجت چندین سالم 🌹

چشمتون پرنور 🌷

ان شاءالله  شما هم هرحاجتی دردل دارید با دستان آقا صاحبب الزمان عج الله بگیرید🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۰۰ صلوات ب نیت حاحت قلبی شما فرستادم ⚘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

برام دعا کن به آرزوهام برسم

مسیری که میخام هموار شه برکت بیاد تو زندگیم

خداهوای خانوادمو داشته باشه

انشالله خدا از سر تقصیرات تون بگیره انشالله هممون مورد بخشش خداوند قراربگیریم

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
ممنونم مهربون🙏🌹 ان شاالله به لطف خدا و با عنایت چهارده معصوم حاجت بگیرین

خواهش میکنم عزیزم 🌷

الهی آمین بحق حضرت زهرا س 🤲

همچنین شما 😍😍

سلام از خدا میخوام که همتون حاجت روا بشین ،دعا در حق همدیگه زودتر  مستجاب میشه ،میشه لطفا برای خواهر منم دعا کنید ، در وضعیت خیلی خیلی بدی هست اسمش معصومه اس .ممنون از همگی 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
سلام از خدا میخوام که همتون حاجت روا بشین ،دعا در حق همدیگه زودتر  مستجاب میشه ،میشه لطفا برای ...

سلام عزیزم ، چشم حتما ان شاالله با کرامت حضرت معصومه که امروز روز وفاتشون هست خواهرتون مشکلش حل بشه🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

الهی حاجت رواشی.التماس دعا برای شفا بیمار🤲

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد