2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 552 پست

التماس دعا 💔

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محتاجیم به دعا، ان شاالله حاجتروا باشین🤲

ممنونم گلم همیچنین😍💔

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

اسمم سحر، ممنونم 

منم برات حمد میخونم گلم، ان شاالله دلت شاد بشه و حاجت روا بشی 

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
اسمم سحر، ممنونم  منم برات حمد میخونم گلم، ان شاالله دلت شاد بشه و حاجت روا بشی

سلام سحر جان ممنون عزیزم ان شاالله شما هم حاجتروا باشین🙏🌹

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

سلام برای خواهرم که ب بدترین شکل در حال طلاق از یه نامرد هست دعا کنید...برای شفای بچه ش...برای حفظ شدن عزت نفس خواهرم و اینکه نامادری ادیتمون نکنه

برای زندگیم و اینکه سخن چینانمون ب خودشون مشغول باشن تا آخر عمر و دیگه زندگیمو بهم نریزن ...

برای سلامتی خودم و بچه هام

شادی روح مادرم

شفای برادرام

سلام ممنون، خدا شفاشون بده به حق پنج تن🤲

حاجت روا بشی ان شالله عارفه جان حتما نام کاربری تو یادم هست تو چله حتما نامتو میبرم عزیزم شما هم من دعا کن که کنکور قبول بشم شرایط سختی دارم رشته مورد علاقم قبول بشم 

سلام برای خواهرم که ب بدترین شکل در حال طلاق از یه نامرد هست دعا کنید...برای شفای بچه ش...برای حفظ ش ...

سلام بهار جان، ان شاالله تمام حاجتهاتون روا بشه🤲

روح مادرتون شاد🤲

حاجت روا بشی ان شالله عارفه جان حتما نام کاربری تو یادم هست تو چله حتما نامتو میبرم عزیزم شما هم من ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم لطف میکنی🙏🌹

ان شاالله حاجتروا باشی و رشته ی مورد علاقه ات قبول شی به امید خدا🤲

سلام عارفه جان 

میشههههه لطفااا برای امضای من دعا کنین🙏🏻🦋💫😭

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید