2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300165 بازدید | 28441 پست

سلام خوبین من رنگ پوستم گندمیه و دانشگاه میرم میخواستم بدونم چی بزنم که پوستم رو روشن کنه مثلاً تا ساعت 5عصر اینا ثابت بمونه ضد آفتاب یا کرم پودر ..؟؟

بعد اینکه من دیدم گفته بودین تنگی نفس دارین منم همون جوری ام یعنی مدام هست یعنی مشکلی ندارم ولی معدم مشکل داره یعنی به خاطر معدم هست ؟باورم نمیشه چون قرص اینا جواب نمیدن ممنون میشم  راهنمایی کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبین من رنگ پوستم گندمیه و دانشگاه میرم میخواستم بدونم چی بزنم که پوستم رو روشن کنه مثلاً تا س ...

سلام عزیز ، هر دو میشه ، قانون خاصی نداره امتحان میکنی هر کدوم بیشتر بهت جواب داد راضی تر بودی استفاده میکنی ، ضمن اینکه خود پوست هم باید امادگی داشته باشه یعنی جرم نداشته باشه بی آب و بی رطوبت نباشه ، چربیش کافی باشه ، وگرنه میماسه و کدر میشه

معده ام وقتی ورم میکنه نفسم تنگ میشه چون باد میکنه دل و روده ، مثل تنگی نفس حاصل از مشکلات ریه نیست ، ورم معده رو میتونی حس کنی که دقیقا معده ست با اسیدی که میاد بالا و درد پشت و ترش کردن و ... باید بری دکتر عزیزم تا دقیق بدونی مشکلت از چیه اگه از معده ست درمانهای مختلف داره از دارویی تا خونگی که کدوم بسازه جواب بده ، معده عصبی هم اذیت کننده ست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2805

سلام 

من کم کاری تیرویید دارم ک فقط قرص لووتیروکسین رو دکتر برام نوشته ک بخورم ینی درمانش همینه

ولی همیشه صورتم پوسته پوسته های ریزه مخصوصا پوست بینیم و اطرافش 

چیکار کنم ک برطرف بشه چون کرم ک میزنم انگار ترک ترکه 

سلام عزیزمموهامو ان دو میزنم و دوماهم دارگل مشکی زدم اخیراسفیدی هم دارم ۴۰ درصد اینامیخام خرمایی بش ...

سلام عزیزم ، به خاطر رنگهایی که زدی رنگ جدید جواب نمیده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام البالوجان..ببخشیدرنگ اصلی موهام مشکی طبیعی هست که دوماه پیش طلایی ۷زدم البته بدون دکلره والان ساقه هازردوریشه هم حدودیک ونیم سانت مشکی هست..خیلی دوست دارم موهام رنگ فندقی بشه ولی نگرانم فندقی روی زردکه الان هست نارنجی بشه..یه دودی۵الان توی خونه دارم.میتونم اول دودی ۵بزنم به کل موهام که زردی هاروبگیره  وفرداش فندقی ۷وفندقی۴ترکیب کنم بزنم؟برای پوشش دهی کاملافندقی وبدون اثری اززردی قبلی یانارنجی ومسی شدن چکارکنم؟فندقی۴توی خونه دارم ولی قبلاکه میزدم روی موی مشکی اصلارنگی نداشت ودرحدیه سایه قرمزمینداخت روی موهام.الان که میخوام فندقی مشهودداشته باشم فندقی شماره چندبخرم که بافندقی۴ترکیب کنم؟۳تارنگ فندقی ۴روی دستم مونده.میخوام استفاده بشن زودتر‌.ممنونم

........
سلام البالوجان..ببخشیدرنگ اصلی موهام مشکی طبیعی هست که دوماه پیش طلایی ۷زدم البته بدون دکلره والان س ...

سلام عزیز

اون زردی مشکلی نداره چون دکلره ای در کار نبوده و رنگه ، پایه نیست

فندقی ۴ به درد نمیخوره اینجا

فندقی روشن بخر حالا هر مارک و شماره ای ،، اگه بخوای تنها استفاده کنی بله فندقی قرمزی داره ، اگه میخوای تعدیل بشه با دودی هم شماره اش یا پایین تر ترکیب کن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزاون زردی مشکلی نداره چون دکلره ای در کار نبوده و رنگه ، پایه نیستفندقی ۴ به درد نمیخوره این ...

ممنونم عزیزم..ببخشیدفندقی های۴که دارم کجامیتونم ازشون استفاده کنم که بدون استفاده نمونه؟وبعداینکه چندماه پیش تنباکویی۵وفندقی۴وشکلاتی۴همزمان باهم ترکیب کردم بااکسیدان۹درصدوروی موهای مشکی وبدون دکلره که متاسفانه رنگ حنایی ونارنجی وخیلی کم شبیه مسی بهم داد.ازاون به بعدبرای ترکیب زردوقرمز استرس دارم.یعنی چون همزمان باهم ترکیب کردم تنباکویی وفندقی نتیجه ش شده نارنجی ؟اگرطی ۲مرحله انجام بشه مثلاامروزتنباکویی بزنم.فردافندقی.حنایی ونارنجی نمیشه؟؟ممنونم.شرمنده که زیادشدسوالاتم.

........
ممنونم عزیزم..ببخشیدفندقی های۴که دارم کجامیتونم ازشون استفاده کنم که بدون استفاده نمونه؟وبعداینکه چن ...

اون فندقی ها رو کلا بذار کنار ، ترکیب تنباکویی و فندقی و شکلاتی سه تا رنگ گرم اونم با اکسیدان ۹ طبیعیه که قرمز و نارنجی بده

کسی رنگ گرم رو تنها استفاده میکنه که دلش بخواد اون قرمزی نارنجی رو داشته باشه وگرنه باید با رنگ سرد ترکیب بشه مثلا دودی خاکستری

اون دومرحله اش هم نتیجه اش باز همون قرمز نارنجیه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

۱۰ ساله تاپیک هنوز جریان داره 

چه قدر قشنگ😍

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

2810