2777
2789
عنوان

همسر پدرشوهرم خیلی دورو و افعیه

154 بازدید | 3 پست

اقا این خانومو پدرشوهرم معرفی کرده بود ما رفتیم خواستگاری

همسرم تک فرزنده و شغل باباش یجوریه که همسر من مجبوره هر دوروز یبار سر بزنه بهش یکم‌کمک کنه(تنها میره) خونه ناهارشو میخوره منم‌براش میوه خورد‌میکنم با فلاسک که واسه خانوم زحمتی نباشه

هفته ای یبارم پدرشوهرم زنگ میزنه پاشین بیاین که نریم بد میشه اونروزم من ناهار میزارم و خونه رو تمیز میکنم میایم خونه خودمون

قبل ازدواجشونم پدرشوهرم یه مغازه زده به اسم شوهرم که همینحوری مونده ک همسرم با پول‌خودش خونه و ماشین خرید و اصلا با پول اون مغازه نبوده همه اینا به کنار پسرشه به اون‌چه

الان رفته همجا گفته با پول شوهرم خونه دار شدن و ماشین زیرپایه زنشه

تا حالا یه شبم نموندیم خونشون رفته‌گفته شبم اسایش نداریم از دستشون 

همسرمم به زور کنترل کردم تا نره دعوا کنه باهاش

به هرحال شوهرش قبلش یه‌پسر داشت بعد این‌اومده چرا اینقدر پرروعه

لایک نکن خواهر منننن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووو نا مادری همسرم من هر چی میخریدم گریه میکرد 

یادمه خیلی سال پیش من یه کم پول داشتم گذاشتم رو النگوهای خودم و دادم عوضشون کردم بعد چند ماه که رفتم خونشون این النگو ها رو دید و نتونست خودش رو کنترل کنه مثل ابر بهار شروع کرد به گریه کردن منم شوکه شده بودم هی النگوها رو میدادم زیر استینم 

میگفتم به خدا با پول پسندازام خریدم  انشاءالله برا تو هم پدر میخرن این هی بدتر گریه میکرد 😅

2805