2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین

131 بازدید | 26 پست

تو یه جمع بشینید و هی بگن چرا بچه نمیارین 

یکی که باید بیارین 

چی جواب میدین؟ اوووووف کلافه شدم 

چی بگم که هم مودبانه باشه هم دهن فضول خانمارو ببنده 

من هیچوقت نه درمورد ازدواج نه بچه دارشدن کسی اظهار فضل و پرسش نکردم.خیلی حرکت چیپ و سطح پایینیه

جوابشون و نده ولی تورو خدااا تورو خدااا نزار روت تاثیر بذارن اگر به جایی که می خواستی هنوز نرسیدی بچه نیار 

انقد نشستن جلومن گفتن نه بچه نیاریا خوب نیست دیگه گیرت نمیاد منم باور کردم الان با یه بچه از صبح تا شب گریه میکنم چون نتونستم دانشگاهم و ادامه بدم نتونستم موفقیتم و ببینم 

من نزدیک 5 سال ازدواج کردم... از سال دوم ب بعذ شرو کردن گفتن که دیگه وقتشه و اینا..... من ی لبخند میزنمو هیچ اهمیتی دیگه نمیدم

از جاری بگیر و زنداداش و فامیل و خاله و همسایه و....... 

کلا حرف هیچکسی تو هر زمینه ای باشه حالا روم تاثیر نمیذاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای منو پاره کردن… اولی رو آوردم من سر دومی دیگه حالت تهوع میگرفتم تو مهمونیا….

اگر فامیلای شوهرت هستن بگو به شوهرم بگین اون نمی‌خواد مگرنه من حاضر و آماده‌ام به من نگین، اعلب چون روشون نمیشه به شوهرت هم نمیگن اینجوری یکم خلاص میشی من به مامانش و زنعموش گفتم پسرتون بگه من فرداش آوردم با اون حرف بزنید من اصلاااا نمیتونم راضیش کنم( الکی) دیدن روشون نمیشه چندبار باز به خودم گفتم که یادآوری کردم با همسرم حرف بزنن خیلی کمتر شد حرف‌هاشون باز بستگی داره به فامیلاتون

2805

هرگز بخاطر حرف دیگران بچه نیار هرگز

بدترین ظلم ن راه پس داری ن راه پیش

هرگز این کارو نکن اگ کار نکرده داره

مثل ادامه تحصیل

باشگاه

شغل

زبان

وووووو کلی هدف هرگز سمت بچه نرو بچه رو بزار انتخاب آخر قربانی نکن مثل من

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
من نزدیک 5 سال ازدواج کردم... از سال دوم ب بعذ شرو کردن گفتن که دیگه وقتشه و اینا..... من ی لبخند می ...

میشه بگی چند سالته  

اینقد که میگن من هی فکر میکنم در اینده پشیمون میشم سی به بالا هستم 

افتادم دنبال چکاپ های پیش از بارداری 

ولی اصلا دلم نمیخواد 

هرگز بخاطر حرف دیگران بچه نیار هرگزبدترین ظلم ن راه پس داری ن راه پیشهرگز این کارو نکن اگ کار نکرده ...

همه اینهارو دارم اما به خاطر شرایط جامعه از اینده زندگی بچم میترسم . ته قلبم اصلا دلم نمیخواد 

میشه بگی چند سالته اینقد که میگن من هی فکر میکنم در اینده پشیمون میشم سی به بالا هستم افتادم دنبال ...

تا ۳۵ وقت داری

فریز کن تخمکت رو خب

ولی سنت خوبه فک کردم توی دهه ۲۰ هستی

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
به بقیه چه ربطی داره که تو بچه بیاری یا نیاری، ولشون کن بابا اگه دوباره گفتن بگو اگه شما خرجشو میدین ...

یه مدت مادرشوهر و خواهرشوهرام و خونواده شوهر خواهرشوهرام تو هر مجلسی میشینیم میگن کلافم کردن 

اصلا نمیدونم چی بگم کا احترامشونم حفظ شه 

همه اینهارو دارم اما به خاطر شرایط جامعه از اینده زندگی بچم میترسم . ته قلبم اصلا دلم نمیخواد

اهااا کلا نمیخای

پس بیخیال بچه خیلییی سختی داره حتما باید علاقه داشته باشی وگرنه جا میزنی

تو رسما تا یک سال خواب نداری

تا دوسال زندگی

تا سه سال ارامش و مسافرت

۴ ب بعد شاید زندگیت بیوفته رو روال

جدا از پروسه بارداری

واااای منو پاره کردن… اولی رو آوردم من سر دومی دیگه حالت تهوع میگرفتم تو مهمونیا….اگر فامیلای شوهرت ...

اره خانواده شوهرم هستن و حتی خانواده شوهر خواهرشوهرامم دیگه میگن 

همینو میگم بهشون 

ولی علنا خواهرشوهرم گفت همه چی زیر سر توعه 

اهااا کلا نمیخایپس بیخیال بچه خیلییی سختی داره حتما باید علاقه داشته باشی وگرنه جا میزنیتو رسما تا ی ...

آره اصلا دوست ندارم حس میکنم بچه دار بشم افسردگی خیلی شدید میگیرم 

ولی میترسم آینده پشیمون بشم 

در کل پنج ساله دارم از خودم سوال میکنم اصلا نمیتونم خودمو متقاعد کنم بچه دار بشم 

میشه بگی چند سالته اینقد که میگن من هی فکر میکنم در اینده پشیمون میشم سی به بالا هستم افتادم دنبال ...

تقریبا شرایطت مث منه... من 31 و نیمم... 

اتفاقا من و همسرمم کم کم میخاییم به فکر باشیم... هرچند من خیلی از ته دل راضی نیستم... ولی خب فعلا میخام ورزش و شرو کنم حرفه ای... 

ورزش کنی بدنت رو فرم میمونه..و همیشه سالمی و جوون. 

من تا یکی دوسال دیگه جدی بش فک میکنم

2810