2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300164 بازدید | 28441 پست
دریا جون به 000 هم نیاز نداره

عزیزم من پول این ندارم بخوام تو سالنا کلی پول بابت لیفت مژه بدم میشه یاد بدی ط

چطوری لیفت مژه تو خونه انجام بدم با مواد خوب  

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
سلام عزیزم ، دو تا راه داری یا یه دودی تیره بذاری با اکسیدان شش درصد که بپوشونه و یه قهوه ای سرد تیر ...

سلام عزیزم من اگه بخوام رنگ شکلاتی دربیارم روی موی طبیعی چه رنگ‌هایی رو باید ترکیب کنم؟

لازمه قبلش دکلره کنم؟ یا ۰۰۰ و n12 بزنم بی رنگ بشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من اگه بخوام رنگ شکلاتی دربیارم روی موی طبیعی چه رنگ‌هایی رو باید ترکیب کنم؟لازمه قبلش دک ...

سلام عزیزم اگه رنگ زمینه این عکس رو میخوای از ترکیب شکلاتی تیره و دودی ۶ میتونی استفاده کنی

ولی اگه لایتها رو میخوای بله دکلره میخواد یا کلا پایه میخواد در حد ۸ حداقل که بعد بتونی از رنگ شکلاتی به عنوان رنگساژ استفاده کنی .. رنگ شکلاتی هم اگه تک رنگ بخوای استفاده کنی تو مارکهای مختلف شکلاتی های مختلف هست حتی نسکافه ای این رنگی .. باید تو مارکی که میخری یا مغازه ای که میری بین کاتالوگ ها اون شکلاتی یا نسکافه ای که رنگش به دلت میشینه پیدا کنی بخری .. مارک زیاده الان برای این رنگ هم یه سری شکلاتی متوسط ، نسکافه ای ، کاپوچینو ، حتی تنباکویی روشن ، حتی دارچینی جواب میده ... برای اینکه هزینه بیاد پایین تو کاتالوگ ها رو خوب نگاه کن تک رنگ نزدیک به خواسته ات رو پیدا کن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2805

[QUOTE=360317793]بفرماعزیزم[/QUOTE خاستم  بگم اگر بخوای یه رنگ مو به سلیقه خودت بهم معرفی کنی چیو پیشنهاد میدی ...موهام مشکی هست و پوستم روشنه اما  رنگ میخام ک دکلره نخواد مثلا حالت قهوه ای شکلاتی   قششششسنگ بشه ...نتیجش...ممنون از لطفت

سلام عزیزم اگه رنگ زمینه این عکس رو میخوای از ترکیب شکلاتی تیره و دودی ۶ میتونی استفاده کنیولی اگه ل ...

مرسی عزیز دلم خیلی محبت کردی

با دکو کرم دکلره کنم که اسیب نبینه موهام (چون پایینش دکلره است)

و این ترکیب رنگ رو بزنم: ۵.۴۷(نسکافه‌ای روشن) و بلوند طلایی متوسط خوب میشه؟

توی یو تیوب دیدم این ترکیب رو روی پایه ۶ میذاشت

سلام آلبالو جان این رنگ چ رنگیه و چه شماره ایه

سلام عزیزم ، تک رنگ بخوای استفاده کنی فندقی .. ترکیبی بخوای فندقی ماهاگونی کمی شکلاتی

فندقی تو مارک های مختلف انواع داره تو بعضی مارکها قرمزیش مثل این رنگ زیاده تو بعضی مارکها قهوه ایش زیاده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم ، تک رنگ بخوای استفاده کنی فندقی .. ترکیبی بخوای فندقی ماهاگونی کمی شکلاتیفندقی تو مارک ه ...

مرسی عزیزم

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️
2810