2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300165 بازدید | 28441 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

https://biaupload.com/do.php?imgf=org-8b00fc3b717c1.jpg

آلبالو جون من دو ماه پیش رو پایه تقریبا پنج و ۶ موهام رو ترکیب دودی و زیتونی گذاشتم الان دو سانت ریشه ها مشکی شده خیلی دوست دارم این رنگ رو بزارم میشه ترکیبش رو بگی مخصوصا ترکیب بالای سر به دودی میزنم ولی خب من نمی‌دونم چیه اینو کامل برام ترکیبش رو میگی لطفا ممنون میشم  

آلبالو جون من دو ماه پیش رو پایه تقریبا پنج و ۶ موهام رو ترکیب دودی و زیتونی گذاشتم الان دو سانت ریش ...

عزیزم این رنگ پایه ۱۰ دکلره رو میخواد ، پنج و شیش جواب نمیده

بالای موها یا موهای طبیعی خودشه یا نهایت یه رنگ‌تیره مثلا ترکیب دودی ۴ طبیعی ۵ داره ، اون هاله ای که میبینی تو قسمت بالا از لایتهای همون پایین مو هست که به مقدار کم بالا کار شده وگرنه خود زمینه تیره عادیه رو موی عادی و بدون دکلره ،

تکنیک کلی امبره ست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2805
سلام آلبالو عزیزم من دوست دارم موهامو رنگ یخی بزنم حالا یا مش یاکامل میشه منو راهنمایی کنی چه رنگ و ...

سلام عزیزم

رنگش چیز خاصی نیست رنگ یخی هست تو کاتالوگ ها میتونی بخری ولی اصل و اساس اون دکلره ست که باید بدون آسیب برسه به پایه ۱۰ یعنی مو کاملا بیرنگ و سفید بشه که خوب اون اما و اگر داره کار میبره و به همکاری موهات بستگی داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزمرنگش چیز خاصی نیست رنگ یخی هست تو کاتالوگ ها میتونی بخری ولی اصل و اساس اون دکلره ست که با ...

ممنونم عزیزم 

میشه بگین چقدر دکلره بگیرم و برااینکه موهام نارنجی نشه چیکار کنم و مثلا دکلره رو با اکسیدان چنددرصد بزنم و تایمش چقدره که موهام نسوزه

ممنون میشم راهنماییم کنید

ممنونم عزیزم میشه بگین چقدر دکلره بگیرم و برااینکه موهام نارنجی نشه چیکار کنم و مثلا دکلره رو با اکس ...

اندازه نداره عزیزم تا هر چقدر که لازم بشه استفاده میکنیم ، تو چند مرحله هم باید انجام بشه ، اول با پودر سفید و اکسیدان شش درصد شروع میکنیم ، مرحله بعد با اکسیدان ۹ و پودر آبی به شرط تست مو ،،، تا هر جا که تست جواب بده یعنی مو کش نیاد خرد نشه میشه شارژ رو انجام داد هر نیم ساعت یه بار ، تا به پایه مورد نظر برسیم ولی اگه جایی دیدیم مو کشش نداره داره اسیب میبینه دیگه مجبوریم تو هر پایه ای که رسیده وایستیم و رنگ دیگه ای رو انتخاب کنیم .. اینا همه غیرقابل پیش بینیه باید ببینیم تو کار چی پیش میاد

از مواد محافظ هم باید استفاده کرد حالا خرید مواد محافظ به بودجه بستگی داره قیمت بالاست حجم هم بالاست ، محافظ ها هم انواع داره مثلا حالا ارزونتر یه قطره ضداسیب هست ولی در کل باز مو همه چیز رو مشخص میکنه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جان میگم ترکیب کاراملی تیره با دودی مثلا ۷ و ۸ قشنگ میشه با اکسیدان ۹ درصد بدون دکلره م ...

سلام عزیز

یه نوع قهوه ای میده خوبه سلیقه ایه ... دودی قرمزی نارنجی کاراملی رو میگیره تا جایی که بتونه  

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام البالو جان عزیزمببخشید که من همیشه ازتون زیاد سوال میکنم من قبلا ازتون درباره ماهاگونی پرسیدم ر ...

سلام عزیزم ، دو تا راه داری یا یه دودی تیره بذاری با اکسیدان شش درصد که بپوشونه و یه قهوه ای سرد تیره بهت بده یا اینکه از رنگهای خیلی روشن مثل سوپرپلاتینه خاکستری ، سفید یخی ، سه صفر ، رنگهای اولترا به طور کل بخری با اکسیدان ۹ درصد و استفاده کنی که تا جایی که میتونه پاک کنه روشن کنه مثلا به حالت زرد و نارنجی اینا برسه یا حتی روشن تر بسته به جنس مو .. بعدش یه رنگ دیگه بذاری مثل همون دودی ، یا مثلا ترکیب طبیعی و دودی .. طبیعی و دودی و طلایی ... که شماره رنگها در حد ۶ و ۷ باید باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810