تقدیر تاریخ است که هلاک منافقان با رمز یا علی (ع) باشد مثل عملیات مرصاد
هر روزتون عید بچه ها...
اگه سوالی دارید در مورد رنگ مو , ارایش و گریم , ماسک و ...................... بپرسید بلد باشم جواب میدم نباشمم که میگم بلد نیستم
لطفا از مارک های لوازم ارایشی نپرسید سخته جواب دادنش چون تجربیات متفاوته
پرسش هاتون رو بزارید اینجا تا وقتی هستم جواب میدم اگه رفتم بعدا میام جواب میدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیز یعنی هر رنگی رو تمام دکلره بزارم پوست سبزه با تن گرم را روشنتر نشون میده؟ فرقی نمیکنه رنگ ...
خودش کاتالوگ رو که ببینه دستش میاد از چه رنگی خوشش میاد طبیعتا برای پوست سبزه رنگ موی روشن چهره رو بازتر میکنه ولی خوب بسته به پایه دکلره داره... میتونه گرم باشه سرد باشه یا ترکیبشون
سلام آلبالو جان مویی که رو پایه نارنجی زرد دکلره رنگساژ شده و رنگش دودی شده باید چکار کرد؟ که ...
سلام عزیز
دودی با یه دکلره ضعیف چند دقیقه ای پاک میشه
کرم کاهی رو این پایه درنمیاد ، اگه مو اسیب نداره و مقاومت داره بعد از تست کردن ، باید مجدد دکلره بشه چندین پایه بره بالا ، پایه ۹ به بالا تا بشه کرم اینا کرد
سلام آلبالو جان ،همسایه مون جلوی موهاش پنج سانت مشکی هست بقیه موهاش ،دکلره هست ،میخواد براش عسلی روشن در بیارم ،جلوی موهاش رو چکار کنم که با موهای دکلره شده ش همرنگ در بیاد
سری قبلی دودی 6 گذاشتم ولی باز هنوز رگ مسی داره.. چیکار کنم قهوه ای سیر خیلی تیره بشه؟
همون دودی تیره بذار و به مرور کوتاه کن ،چند سانت هم رنگ آبی یا واریاسیون آبی قاطی کن، دودی رو با زیتونی هم میتونی ترکیب کنی تا سردتر بشه همینطور با خاکستری