2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300752 بازدید | 28464 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آلبالو عزیزم سلام می‌خوام ریشه موهام رو عسلی روشن کنم نصف موهامم دکلره داره و روشنه چه ترکیبی استفاد ...

سلام عزیز

دورنگ درمیاد بهتره کلا دکلره کنی .. برای عسلی پایه ۸ کافیه حالا روشن تر بخوای باید پایه دکلره بره بالا مثلا ۹ به بالا که بتونی رنگها رو با شماره های خیلی روشنشون مثلا حوالی شماره ۹ استفاده کنی ، برای رنگساژش هم بستگی داره چه نوع عسلی ای بخوای ، گرم سرد .. همینطور تک رنگ مثلا هر عسلی که بازار دیدی و پسندیدی بخری مارکهای مختلف عسلی های رنگارنگ دارن

یا ترکیبی بزنی مثلا ترکیب عسلی و دودی (عسلی سرد).. عسلی و بژ (عسلی کرم ) ..عسلی طلایی (بلوند روشن ).. عسلی و کاراملی ... عسلی و مسی(عسلی آتشین) ...عسلی و بیسکوییتی .. عسلی و نسکافه ای(عسلی قهوه ای روشن) و ... 

برای دکلره هم اول قسمتهای بدون دکلره رنگ میشن بعد جاهایی که از قبل دکلره داشتن در واقع شامپو شیمیایی میشن نه اون دکلره اساسی تا رنگساژشون پاک بشه ، اونم با احتیاط چون به هر حال از قبل دکلره دارن و در معرض اسیب هستن

حالا اینجا یه مسئله ای هم هست اگه قسمتهای دکلره دار از قبل اسیب دیده باشن اصلا حق دکلره نداری

باز با همه این احوال اگه امکان دکلره نداری یا مسلط به نکاتش نیستی میتونی یه رنگ عسلی دلخواه از هر مارکی بخری روی یه تیکه کوچیک از موهات از ریشه تا نوک ساقه بزنی بعد چهل دقیقه نتیجه رو ببینی اگه باب میلت بود که هیچ اگه نه که باید کل مو یکدست بشه هم پایه بشه بعد یه رنگساژ کلی انجام بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالوی مهربون  برای مش با فویل باید از پشت سر شروع کنم ؟ و اینکه میشه همزمان رنگ زمینه ...

سلام عزیز

بله از پشت سر

میشه ولی کار یه نفر نیست حداقل چهار نفر باید با سرعت و همزمان رو مو کار کنن و شرایط مو هم درست باشه یعنی تو تست زود از دکلره بیرون اومده باشه و ...

در حین رنگساژ میشه ولی با تاخیر زمانی و جدا کردن زمینه و لایتهای اماده با فویل .. لایه لایه لایتها تو فویل گذاشته بشن بعد زمینه رنگ بشه ، اواخر تایم رنگ حالا لایتها رنگساژ بشن و دوباره تو فویل برن و موقع شستشو هم با هم شسته نشن اول زمینه شسته بشه بعد فویل ها باز بشن و شسته بشن ، اگه با هم شسته بشن رنگ زمینه شره میکنه رو لایتها اثر میذاره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ترکیب این هایلایت رو زحمت میکشید بهم بگید

ریشه تا چند سانت رنگ نداره و مشکی هست یا رشد ریشه داره ، بقیه مو رنگ داره (مثلا دودی نسکافه ای ) و بعد لایت و بالیاژ شده ، پایه ۹ دکلره ترکیب بژ خیلی روشن و نسکافه ای روشن و کمی دودی روشن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام 

من موهام رو رنگ کردم بار اول مسی 

و بار دوم بلوند دودی 

الان بین مسی تیره و قهوه ای روشنن 

اما میخوام تیره ترین حالت قهوهوای بشن و هیچ تناژ قرمزی نداشته باشن 

چ ترکیبی رو پیشنهاد میدین 

فاصله بین دو بار رنگ کردن هم شش ماه بوده

سلام  من موهام رو رنگ کردم بار اول مسی  و بار دوم بلوند دودی  الان بین مسی تیره و ...

سلام عزیز

دودی تیره بذار تا اون مسی رو خنثی کنه ، مسی قویه

مثلا دودی ۵ یا ۶ ، اکسیدان شش درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم اطلاع دارین ؟ من پوست سرم خیلی شوره و پوسته پوسته میشه  علنا دیشب میخارید رفتم تو ...

سلام عزیز ، اگه موهات چرب نیست و سابقه شوره نداشتی و مشکلات روحی هورمونی تغذیه ای برات پیش نیومده شامپوهای ضدشوره کمکت میکنه

احتمال هم داره قارچ باشه که باید بری پیش دکتر

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام عزیزم.

مامانم موهاش یه مدت ریشه هاش رنگ معمولی میکردم، رنگش الان قهوه ای نارنجی تیره است.نصفش موهاشم تا نوک ساقه دکلره و رنگ داره خیلی گذشته الان قهوه ای نارنجی روشن بدی شده.

رنگ پوستش سبزه متوسط رو به روشنه و تناژ گرم داره.

الان رنگ مویی میخواد که پوستش و حدالامکان روشنتر نشون بده.

چه رنگ موهایی خوبه براش بزارم؟ مش کنم یا لایت یا تمام دکلره؟

ممنون میشم راهنماییم کنی عزیزم.

سلام  ببخشید عزیزم میخواستم رنگ موهامو نسکافه ای کنم ترکیبشو میگید بهم ؟

سلام عزیز

رنگ نسکافه ای میخری با رنگ دودی به نسبت دو به یک ترکیب میکنی

نسکافه ای تیره متوسط روشن وجود داره هر کدوم از هر مارکی خواستی میتونی بخری ، شماره رنگ دودی رو هم متناسب با همون نسکافه ای میخری مثلا اگه نسکافه ای رو ۸ خریدی دودی رو ۷ بخر

نسکافه ای رو تنها هم میتونی استفاده کنی ولی خوب چون رنگ گرمی هست احتمال داره رفله بد هم بده مثلا کمی به مسی زردی بزنه اگه مشکلی نداری میتونی تنها استفاده کنی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم. مامانم موهاش یه مدت ریشه هاش رنگ معمولی میکردم، رنگش الان قهوه ای نارنجی تیره است.نصفش ...

سلام عزیز

همه رو دکلره کن یه دست بشه از این چند رنگی بیاد بیرون بعد کاتالوگ رنگ رو نشونش بده هر رنگی متناسب با پایه دکلره و قوانین رنگ دوست داشت براش بخر بزن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810